Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Santa Pola. Bases de la convocatòria dels processos selectius per a proveir en propietat tres places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9352 de 01.06.2022
Número identificador:  2022/4270
Referència Base de Dades:  004715/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Santa Pola



Bases de la convocatòria dels processos selectius per a proveir en propietat tres places d'agent de policia local. [2022/4270]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, número 6, d'11 de gener de 2022, s'han publicat íntegrament les bases de la convocatòria, i en el Boletín Oficial del Estado, núm. 108 de 6 de maig de 2022, extracte d'aquestes, del procés selectiu per a cobrir per funcionari/a de carrera 3 places d'agent de policia local, dos d'elles pel sistema d'oposició, mitjançant torn lliure i una per concurs, mitjançant torn de mobilitat, vacants en la plantilla d'aquest ajuntament i incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018.

Aquestes places estan incloses en l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, grup C subgrup C1, de l'article 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, dotades amb els emoluments corresponents a aquest grup i la resta que corresponguen d'acord amb la legislació vigent.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els altres anuncis referents als processos de la mateixa convocatòria es publicaran en el BOP, i a partir del començament de les proves en el tauler d'anuncis i pàgina web www.santapola.es / Ocupació Pública.

Cosa que es fa pública per a general coneixement de totes les persones interessades.



Santa Pola, 13 de maig de 2022.– L'alcaldessa presidenta: María Loreto Serrano Pomares.

Mapa web