Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 16 d'abril de 2019, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es fan públiques les modificacions dels plans d'activitats proposats per les entitats col·laboradores en la formació del professorat per al curs 2018-2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8553 de 22.05.2019
Número identificador:  2019/4534
Referència Base de Dades:  004835/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: cursos, cossos docents no universitaris, Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport



RESOLUCIÓ de 16 d'abril de 2019, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es fan públiques les modificacions dels plans d'activitats proposats per les entitats col·laboradores en la formació del professorat per al curs 2018-2019. [2019/4534]

Vistes les sol·licituds de les modificacions dels plans d'activitats proposats en la convocatòria de març de 2019 per les entitats col·laboradores en la formació del professorat per al curs 2018-2019.

Complint els requisits establits en la Resolució d'11 d'abril de 2018, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual s'estableix el procediment per al reconeixement d'entitats col·laboradores en la formació del professorat, així com el reconeixement de les activitats de formació permanent per al curs escolar 2018-2019.

Considerant el que disposa l'Ordre 65/2012, de 26 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que estableix el model de formació permanent del professorat i el disseny, el reconeixement i el registre de les activitats formatives.

D'acord amb les competències atribuïdes per l'article 6 del Decret 186/2017, de 24 de novembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, resolc:



Primer

Reconéixer les accions formatives proposades en les modificacions dels plans d'activitats per les entitats col·laboradores en la formació del professorat per al curs 2018-2019 que s'inclouen en l'annex I d'aquesta resolució.



Segon

No reconéixer les accions formatives proposades en les modificacions dels plans d'activitats per les entitats col·laboradores en la formació del professorat per al curs 2018-2019 que s'inclouen en l'annex II d'aquesta resolució, pels motius que s'indiquen.



Tercer

Podrà participar en les activitats relacionades en l'annex I d'aquesta resolució:

a) El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana en què s'impartisquen els ensenyaments regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació.

b) El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres no universitaris des dels quals es presten serveis tècnics de suport educatiu als centres indicats en l'apartat anterior.

c) El personal que haja finalitzat els graus i els màsters que condueixen a l'obtenció de la titulació docent, sempre que es troben inscrits en alguna de les borses de personal docent de la Conselleria d'Educació, Investigació Cultura i Esport i aquest personal no supose més del 50 % de participació en l'activitat.



Quart

El reconeixement de les activitats de formació contingudes en aquesta resolució no suposa l'acreditació ni l'adquisició de cap titulació o nivell oficial, encara que en la denominació de les activitats figuren determinats títols o nivells.



Cinqué

D'acord amb l'article 25.4 de l'Ordre 65/2012, de 26 d'octubre, d'aquesta conselleria, una vegada finalitzada l'activitat, en el termini màxim de dos mesos, l'entitat presentarà al Servei de Planificació i Gestió de la Formació Permanent del Professorat l'acta final de l'activitat amb la relació de participants aptes, així com l'acta d'experts, amb expressió del nombre d'hores d'intervenció. En la citada acta final constarà NIF/NIE, cognoms, nom, adreça de correu electrònic i centre de destí del participant, que haurà de ser firmada pel gestor de l'activitat i segellada per l'entitat, en format en paper. També es remetrà el contingut de l'acta en suport electrònic, full de càlcul, indicat pel Servei de Planificació i Gestió de la Formació Permanent del Professorat. Igualment es presentarà la valoració de l'activitat.





Sisé

Contra la present resolució, que no posa fi a la via administrativa, es podrà interposar un recurs d'alçada davant del conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb els articles 112, 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



València, 16 d'abril de 2019.– El secretari autonòmic d'Educació i Investigació: Miguel Soler Gracia.

Mapa web