Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 18 de juny de 2020, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca concurs general número 26/2020, per a la provisió de llocs de treball de caps de secció i de nivell 24, de naturalesa funcionarial, d'administració especial, del cos A1-16 superior tècnic de geodèsia i cartografia, de l'Administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8845 de 29.06.2020
Número identificador:  2020/4696
Referència Base de Dades:  004847/2020
 



RESOLUCIÓ de 18 de juny de 2020, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca concurs general número 26/2020, per a la provisió de llocs de treball de caps de secció i de nivell 24, de naturalesa funcionarial, d'administració especial, del cos A1-16 superior tècnic de geodèsia i cartografia, de l'Administració de la Generalitat. [2020/4696]

Actualment existeixen en l'Administració del Consell llocs de treball de caps de secció i uns altres de nivell 24, la forma de provisió dels quals és el concurs general i que, inclosos en les relacions de llocs de treball vigents, aprovades per Resolució de 13 de març de 2020, de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública (DOGV núm. 8777, de 31.03.2020), es troben vacants.

L'oferta d'ocupació pública per al personal de l'Administració de la Generalitat de l'any 2019, actualment en execució, inclou la convocatòria de llocs de treball corresponents al cos enumerat en l'encapçalament de la present resolució.

L'article 21.1 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de Selecció, Provisió de llocs de treball i Mobilitat del personal de la funció pública valenciana (DOGV núm. 7964, de 24.01.2017), disposa que, amb caràcter general, l'adjudicació de destinacions al personal de nou ingrés s'efectuarà entre els llocs que hagen quedat vacants després de concurs previ del personal funcionari de carrera.

El Pacte de la Mesa Sectorial de Funció Pública per al desenvolupament de les ofertes d'ocupació pública i el Pla d'estabilitat en l'ocupació pública 2017-2020 (DOGV núm. 8403, de 16.10.2018), recull l'acord que les adjudicacions de destinacions al personal de nou ingrés es realitzaran als llocs que hagen quedat vacants després del concurs previ entre el personal funcionari de carrera.

Així doncs, escau convocar el present concurs de conformitat amb el que es disposa en els articles 99 i següents de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana (d'ara endavant LOGFPV), i 38 i següents del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana.



La valoració dels mèrits es realitzarà conforme al que es preveu en l'Ordre 12/2017, de 26 de juny, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual s'aproven els barems d'aplicació als concursos de mèrits per a la provisió de llocs de treball de l'Administració de la Generalitat.



La present convocatòria és el primer concurs general per a llocs de caps de secció i de nivell 24 del cos A1-16 superior tècnic de geodèsia i cartografia, que es convoca després de l'entrada en vigor de l'esmentada Ordre 12/2017; i per això, d'acord amb el que es disposa en l'apartat primer de la seua disposició transitòria segona, les puntuacions previstes en el seu article 5.4, no seran aplicables en el primer concurs general que es convoque per a cada agrupació de llocs d'un determinat cos, escala o agrupació professional funcionarial, circumstància que es dóna en la present convocatòria. En conseqüència, l'acompliment com a personal funcionari de carrera de llocs d'igual o superior nivell competencial al dels llocs convocats, es valorarà a raó de 0,1 punts per mes complet treballat, qualsevol que en fos la forma de provisió.



Així mateix, en aplicació del que es preveu en la disposició transitòria primera de la mateixa ordre, la valoració dels cursos de formació mitjançant quatre tipus diferents d'escala previstos en l'apartat 3.2 del seu article 5, no serà aplicable dins dels tres anys posteriors a l'entrada en vigor d'aquesta, aplicant-se en tal cas l'escala I, per a la valoració de tota mena de cursos en els concursos generals. Atés que l'entrada en vigor de la citada ordre va ser el 4 de juliol de 2017, resulta d'aplicació al present concurs aquest règim transitori de valoració.

De conformitat amb el que es preveu en el II Pla d'Igualtat de Dones i Homes de l'administració de la Generalitat en la seua Mesura 3.1, en les convocatòries de concursos s'ha d'incloure una clàusula de desempat favorable a les dones en cas que es troben infrarepresentades. A l'efecte, en la present convocatòria el criteri de desempat s'aplicarà segons el que es disposa en l'article 10.3r.1 de l'Ordre 12/2017, segons el qual s'entén que existeix infrarepresentació quan la diferència entre els valors següents (A i B), fos superior a 10 punts percentuals per al sexe femení:

A. Proporció (%) per sexe respecte del total de les persones en actiu en el cos, escala o agrupació professional funcionarial afectat per la convocatòria.

B. Proporció (%) per sexe respecte de les persones titulars de llocs de treball de les característiques dels convocats.

Diferència que en la present convocatòria no és superior a 10 punts percentuals per al sexe femení i, en conseqüència, no es dóna infrarepresentació en la data de la seua publicació i, per tant, no resulta d'aplicació la clàusula de desempat favorable a les dones.

D'altra banda, la Mesura 2.1 del II Pla d'Igualtat preveu que l'Administració de la Generalitat designarà els seus representants en òrgans col·legiats d'acord amb el principi de presència equilibrada de dones i homes, sempre que això no implique vulnerar els principis de professionalitat i especialització dels seus membres. Igual principi es recull en l'article 48.2 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, que estableix que les/els membres de les comissions de valoració seran nomenades atenent criteris de paritat, principi que s'ha seguit en la conformació de la comissió de valoració del present concurs. Finalment resulta també d'aplicació el recollit en la Mesura 5.4 del II Pla d'Igualtat, que preveu que totes les persones que formen part de comissions de valoració hauran de realitzar cursos específics en matèria d'igualtat d'oportunitats i aplicació de perspectiva de gènere, mesura que queda recollida en l'apartat segon de la present Resolució.



Per l'anterior, i en ús de les atribucions que confereix a aquesta Direcció General de Funció Publica l'art. 38 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, i l'article 71 del Decret 105/2019, de 5 de juliol, del Consell, pel qual s'estableix l'estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat, resolc:



Primer

Convocar la provisió dels llocs de treball de cap de secció i de nivell 24, de naturalesa funcionarial, sector administració especial, del cos A1-16 superior tècnic de geodèsia i cartografia, de l'Administració de la Generalitat, relacionats en l'annex I d'aquesta resolució, que es desenvoluparà d'acord amb les bases següents:



Primera. Participants

A) Per a participar en la present convocatòria, caldrà estar en possessió dels requisits exigits en la classificació del lloc de treball al qual es concorre, i altres previstos en la normativa vigent, i mantindre'ls durant tot el procediment, fins al dia de la presa de possessió.



La participació en el present concurs de mèrits podrà tindre caràcter voluntari o forçós:

1) Podrà participar amb caràcter voluntari:

a) El personal funcionari de carrera en actiu integrat en l'administració de la Generalitat del cos citat en l'apartat primer.

El personal amb destinació definitiva haurà d'haver romàs un mínim d'un any en el lloc de treball obtingut amb caràcter definitiu, excepte en els supòsits assenyalats en l'apartat 3 de l'article 101 de la LOGFPV.



b) El personal funcionari de carrera integrat en el cos citat en l'apartat primer, que reingresse al servei actiu a través del present concurs.



Si el personal funcionari de carrera que pretén reingressar no ha estat integrat amb anterioritat en el cos citat en l'apartat primer, també podrà participar en el present concurs, sempre que les característiques de l'últim lloc de treball que es va obtindre amb destinació definitiva siguen equiparables a les del cos convocat, d'acord amb el que es disposa en la disposició addicional primera, apartat 5 de la LOGFPV.



El personal funcionari de carrera en excedència voluntària per interés particular haurà d'haver romàs un mínim de dos anys en tal situació, d'acord amb el que es disposa en l'apartat 1 de l'article 127 de la LOGFPV.

c) El personal declarat en suspensió ferma de funcions per un període superior a 6 mesos, en virtut de sentència penal o sanció disciplinària, sempre que haja complit el període de suspensió.

2) Participarà amb caràcter forçós el personal funcionari de carrera de l'administració de la Generalitat, sector administració especial, del cos citat en l'apartat primer:

a) En situació d'excedència forçosa. L'obligació de participar en el concurs per part d'aquest personal ve limitada a llocs de la seua localitat.

b) En expectativa de destinació. Aquest personal haurà de sol·licitar, almenys, els llocs convocats en la seua localitat.

c) En adscripció provisional en algun dels llocs convocats per a la seua provisió en la present resolució. Aquest personal haurà de sol·licitar, almenys, el lloc que ocupa provisionalment.

De no participar en el present concurs de mèrits, el personal inclòs en els supòsits a) i c), serà declarat en la situació d'excedència voluntària per interés particular, d'acord amb el que es preveu en els arts. 133.3, 105.5 i 127.3 de la LOGFPV. I el personal inclòs en el supòsit b), serà declarat en situació d'excedència forçosa, d'acord amb el que es disposa en l'art. 133.1.b) de la LOGFPV.

B) No podran prendre part en aquest concurs:

1. El personal suspés en ferm, mentre dure la suspensió.

2. El personal que, per sanció de demèrit, estiga impossibilitat per a participar en procediments de provisió dels llocs convocats, mentre dure la sanció.

3. El personal excedent voluntari per interés particular, durant el termini legal obligatori de permanència en aquesta situació.

4. Els sancionats amb trasllat forçós amb canvi de localitat, per a sol·licitar destinació en la localitat en la qual se'ls va imposar la sanció, fins que transcórrega el període de sanció.



Segona. Presentació de sol·licituds

La sol·licitud, en la qual s'haurà de realitzar l'autobaremació de tots els mèrits i indicar els llocs de treball convocats als quals es concorre per ordre de preferència, es presentarà en el Registre Electrònic de la Generalitat, a través de la pàgina web de la Generalitat (www.gva.es, Guia PROP, ocupació pública, apartat Descripció –indiqueu núm. de convocatòria i any (26/2020), entrant en l'apartat de concursos), o bé a través de la pàgina web de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques:

http://www.justicia.gva.es/ca/web/recursos-humanos

El termini de presentació de la sol·licitud i de la resta de documentació serà de quinze dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Tercera. Acreditació de mèrits

Solament escaurà la valoració dels mèrits al·legats per les persones participants quan aquestes complisquen els requisits exigits per a l'exercici del lloc, segons conste en la corresponent relació de llocs de treball aprovada i degudament publicada.

Es valoraran els mèrits obtinguts o en condicions d'obtindre's en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies per a participar en el corresponent concurs. Les sol·licituds hauran de relacionar, en tot cas, els mèrits que s'al·leguen, indicant si es troben o no inscrits en el Registre de Personal de la Generalitat.

S'entendran al·legats i acreditats els mèrits generals que consten anotats en el Registre de Personal de la Generalitat abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, i que hagen de valorar-se conforme a la convocatòria sense necessitat d'aportar la documentació acreditativa corresponent.

Respecte als mèrits al·legats que no consten anotats i estiguen en condicions d'obtindre's abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, haurà de presentar-se'n còpia de la documentació acreditativa corresponent o, en defecte d'això, declaració responsable, abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds,. Aquest tràmit de presentació de documentació haurà de realitzar-se de manera telemàtica, segons el que es disposa en l'article 14.2.e) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, a través del següent enllaç: a través de l'enllaç següent:

http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18922&version=amp

En qualsevol moment del procés, la Comissió de valoració podrà requerir al personal participant, aclariment sobre la documentació acreditativa dels mèrits al·legats a fi de comprovar la seua existència o aclarir dubtes sobre la seua interpretació. La no aportació d'aquesta documentació en el termini que s'indique, cas de ser necessari, o la constatació, a la vista de la documentació aportada, de l'existència de falsedats en els mèrits al·legats, suposarà l'exclusió dels mèrits afectats en la valoració del concurs, sense perjudici de les responsabilitats penals, civils o administratives al fet que pertocara.

Amb la finalitat de facilitar la gestió del procediment, aquesta documentació haurà de presentar-se en el mateix ordre en el qual venen relacionats els apartats del barem indicat en la base cinquena.



Quarta. Llocs de treball a sol·licitar

El personal que participe voluntàriament, comprés en l'apartat A).1 de la base primera, podrà sol·licitar, per ordre de preferència, tots els llocs de treball relacionats en l'annex I, sempre que complisquen els requisits exigits.

El personal en excedència forçosa, comprés en l'apartat A).2.a) de la base primera, haurà de sol·licitar, com a mínim, els llocs convocats de la seua localitat per als quals complisca els requisits exigits, d'acord amb el que es disposa en l'art. 133.3 de la LOGFPV i 45.3 del Decret 3/2017.

El personal en expectativa de destinació, comprés en l'apartat A).2.b) de la base primera, haurà de sol·licitar, com a mínim, els llocs situats en la localitat on estava destinat per als que complisca els requisits exigits, d'acord amb el que es disposa en l'art. 134.4 de la LOGFPV.



El personal en adscripció provisional, comprés en l'apartat A).2.c) de la base primera, haurà de sol·licitar, almenys, el lloc de treball que ocupa provisionalment, d'acord amb el que es disposa en l'art. 105.5 de la LOGFPV i 45.4 del Decret 3/2017.

El personal declarat en suspensió ferma, comprés en l'apartat A).1.c) de la base primera, podrà solicitar tots els llocs de treball relacionats en l'annex I per als quals complisquen els requisits exigits, a l'efecte del que es disposa en l'art. 136.1 de la LOGFPV.

Per raons de convivència familiar, si dues persones participants estigueren interessades en els llocs oferits en el present concurs per a un determinat municipi, podran condicionar les seues peticions al fet que ambdues obtinguen destinació en aquest municipi, entenent-se en cas contrari anul·lada la petició formulada per ambdues. Els qui s'acullen a aquesta petició condicional hauran de concretar-ho en la seua sol·licitud i acreditar-ho degudament en l'expedient.



Cinquena. Barem de mèrits

La valoració dels mèrits es realitzarà d'acord amb el que es preveu en l'Ordre 12/2017, de 26 de juny, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual s'aproven els barems d'aplicació als concursos de mèrits per a la provisió de llocs de treball de l'Administració de la Generalitat, específicament l'article 7 que regula el Barem tipus 1, que és l'aplicable a la present convocatòria.

Solament escaurà la valoració dels mèrits al·legats per les persones participants quan aquestes complisquen els requisits exigits per a l'exercici del lloc, segons conste en la corresponent relació de llocs de treball aprovada i degudament publicada.

La puntuació màxima no superarà els 70 punts.

1) Antiguitat i pertinença al cos:

La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 24 punts, no podent computar-se més de 12 punts en antiguitat ni més de 12 punts en pertinença al cos.

1.1) Antiguitat: es valorarà a raó de 0,04 punts per cada mes complet de servei actiu com a personal funcionari de carrera en les diferents administracions públiques. A aquest efecte també es computaran els serveis reconeguts a l'empara del que es disposa en la Llei 70/1978, de 26 de desembre, de Reconeixement dels Serveis Previs en l'Administració Pública. La puntuació màxima possible a obtindre en aquest apartat serà de 12 punts

1.2) Temps de pertinença al cos: es valorarà a raó de 0,04 punts per cada mes complet de servei en actiu en el cos, escala o agrupació professional funcionarial en què estiga classificat el lloc objecte de la convocatòria. La puntuació màxima possible a obtindre en aquest apartat serà de 12 punts

A l'efecte també es computaran en aquest apartat:

a) Els serveis prestats com a personal funcionari de carrera de la Generalitat amb anterioritat a la integració en els cossos, escales o agrupacions professionals funcionarials previstos en la LOGFPV, en el mateix grup de classificació que, d'acord amb les equivalències previstes en la disposició addicional sisena de l'esmentada llei, es corresponga amb el grup o subgrup del cos, escala o agrupació professional funcionarial en què estiga classificat el lloc de treball objecte de la convocatòria.

b) Els serveis prestats com a personal laboral fix amb anterioritat a l'adaptació de la seua relació jurídica a la naturalesa del lloc, sempre que es referisquen al mateix grup de classificació que, d'acord amb les equivalències previstes en la disposició addicional sisena de la LOGFPV, es corresponga amb el grup o subgrup del cos, escala o agrupació professional funcionarial en què estiga classificat el lloc de treball objecte de la convocatòria.

c) Els serveis prestats en llocs de treball del cos, escala o agrupació professional funcionarial adscrits a un grup o subgrup inferior, quan aquests llocs hagen sigut objecte d'un pla d'ordenació de personal que contemplara la reclassificació del col·lectiu professional (art. 5, 1.2.c) de l'Ordre de barems.

2) Carrera professional:

La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 10 punts, obtinguts pels conceptes següents:

2.1) Grau de desenvolupament professional reconegut. Es valorarà el grau de desenvolupament professional reconegut corresponent al grup o subgrup professional en què estiga classificat el cos, escala o agrupació professional funcionarial al qual estiguen adscrits els llocs objecte de la convocatòria. La valoració del grau de desenvolupament professional s'efectuarà puntuant exclusivament el GDP més alt reconegut, sempre que no constituïsca un requisit del lloc, segons el que es disposa en la present convocatòria, d'acord amb la puntuació següent:



GDP reconegut Punts

I 2

II 4

III 6

IV 8



2.2) Grau de nivell competencial reconegut igual o superior al del lloc sol·licitat: es valorarà amb 2 punts. Conforme al que es preveu en la disposició addicional tercera del Decret 3/2017, el grau personal consolidat és equivalent al grau de nivell competencial reconegut.

3) Formació:

La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 24 punts, obtinguts pels conceptes següents:

3.1) Titulacions acadèmiques oficials.

La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 4 punts.

Per estar en possessió de titulació acadèmica de superior nivell, o de més d'una titulació acadèmica del mateix nivell a l'exigit per a l'accés al cos, la puntuació més alta de les següents:

– Doctorat, Màster universitari oficial, llicenciatura, enginyeria, arquitectura o equivalent: 4 punts

En conseqüència, amb la finalitat de facilitar l'adequada gestió del procediment i a fi de realitzar una correcta valoració d'aquest apartat, i sense perjudici del que es disposa en les bases tercera i setena de la present convocatòria, les persones interessades hauran de poder acreditar la totalitat de les titulacions que hagen de tindre's en compte.

3.2) Cursos de formació i perfeccionament. Es valoraran les següents accions formatives rebudes o impartides, fins a un màxim de 8 punts:

3.2.1) Cursos rebuts que hagen sigut convocats, gestionats o homologats per l'IVAP, per centres de formació de personal empleat públic o per les organitzacions sindicals o altres promotors, dins del marc dels acords de formació per a l'ocupació de les Administracions Públiques vigents en el moment de la seua realització, conforme a l'escala següent:

– De 100 o més hores: 2,00 punts.

– De 75 o més hores: 1,50 punts.

– De 50 o més hores: 1,00 punt.

– De 25 o més hores: 0,50 punts.

– De 15 o més hores: 0,20 punts.

Es valoraran els cursos certificats o en condicions de ser-ho en la data de finalització del termini per a la presentació de la sol·licitud.

En cap cas es puntuaran els cursos de valencià, ni els d'idiomes, ni els cursos pertanyents a una carrera universitària, els cursos de doctorat o dels diferents instituts de les universitats, quan formen part del pla d'estudis del centre, ni els cursos derivats de processos selectius, promoció interna, plans d'ordenació de recursos humans, o d'adaptació del règim jurídic a la naturalesa dels llocs que s'ocupen.



3.2.2) Docència impartida en cursos que hagen sigut convocats o homologats per l'IVAP, per centres de formació de personal empleat públic o per les organitzacions sindicals o altres promotors, dins del marc dels acords de formació per a l'ocupació de les Administracions Públiques vigents en el moment de realització dels cursos. Serà valorada la suma de les hores de cada curs diferent impartit, no sent susceptibles de valoració les impartides en successives edicions d'un mateix curs.



La impartició es valorarà d'acord amb l'escala següent:

– 100 o més hores: 3 punts.

– 50 o més hores: 2 punts.

– 10 o més hores: 1 punt.

3.2.3) Altres títols de postgrau expedits per les universitats, sempre que no hagueren servit per a l'accés al cos o escala al fet que estan adscrits els llocs objecte d'aquesta convocatòria ni hagen sigut valorats en l'apartat 3.1 d'aquesta convocatòria.

La valoració de cada màster universitari oficial serà de 3 punts.

La resta de títols universitaris de postgrau es valorarà d'acord amb l'escala següent:

a) De 300 o més hores: 2,00 punts.

b) De 200 o més hores: 1,50 punts.

c) De 100 o més hores: 1,00 punts.

3.3) Coneixements de valencià: s'acreditaran mitjançant la presentació del corresponent certificat expedit, homologat o revalidat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, i es puntuarà exclusivament el nivell més alt obtingut, sempre que no constituïsca un requisit del lloc, d'acord amb el que es preveu en la present convocatòria. En aquest cas, els certificats obtinguts es valoraran igualment, però es restarà la puntuació corresponent al nivell establit com a requisit.



La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 8 punts.

La valoració es realitzarà d'acord amb l'escala següent:

1. Grau Elemental ( o B1): 2 punts

2. B2: 2,5 punts

3. Grau Mitjà (o C1): 4 punts

4. Grau superior (o C2): 6 punts



Per cada certificat de capacitació tècnica (llenguatge administratiu, llenguatge als mitjans de comunicació i correcció de textos) expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, fins a un màxim de dos, s'afegirà 1 punt.

3.4) Coneixements d'idiomes comunitaris: Es valorarà el coneixement de llengües oficials de la Unió Europea, diferents de la llengua espanyola, segons els nivells especificats, i s'acreditarà documentalment mitjançant títols, diplomes i certificats expedits per les escoles oficials d'idiomes, per les universitats espanyoles que seguisquen el model d'acreditació d'exàmens de l'Associació de Centres de Llengües d'Educació Superior (ACLES), així com tots aquells indicats en l'annex del Decret 61/2013, de 17 de maig, del Consell, pel qual s'estableix un sistema de reconeixement de la competència en llengües estrangeres a la Comunitat Valenciana, tenint en compte les seues modificacions posteriors per ordre de la Conselleria competent en matèria d'educació.



Aquest apartat es valorarà fins a un màxim de 4 punts.

Per cada idioma es valorarà la puntuació més alta que s'obtinga conforme al quadre següent



Quadre de puntuació de coneixement d'idiomes comunitaris



Pla antic RD 967/1988 RD 944/2003

RD1629/2006 Certificació MCER

(LO 8/2013) Puntuació

1r curs 1r Cicle elemental 1r Nivell bàsic 1r d'A2 0,4

2n curs 2n Cicle elemental 2n Nivell bàsic Certificat nivell bàsic 2n d'A2 Certificat nivell A2 1,2

– – 1r. Nivell mitjà 1r de B1 1,5

3r curs 3r Cicle elemental Certificat elemental 2n Nivell mitjà Certificat nivell mitjà 2n de B1 Certificat nivell B1 2,2

4t curs 1r Cicle superior 1r Nivell superior 1r de B2 2,7

Revàlida/títol d'idioma 2n Cicle superior Certificat aptitud 2n Nivell superior Certificat nivell superior 2n de B2 Certificat nivell B2 3,3

Certificat nivells C1 i C2 4





4) Acompliment com a personal funcionari de carrera de llocs d'igual o superior nivell competencial al dels llocs convocats. L'acompliment es valorarà a raó de 0,1 punts per mes complet treballat, qualsevol que fora la forma de provisió. La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 12 punts.



Sisena. Puntuació màxima.

La puntuació màxima possible a obtindre per tots els apartats establits en la base cinquena serà de 70 punts, conforme al que es preveu en l'article 7 de l'Ordre per la qual s'aproven els barems d'aplicació als concursos de mèrits per a la provisió de llocs de treball de l'administració de la Generalitat.

La puntuació mínima necessària per a obtindre l'adjudicació de les vacants serà de 14 punts.



Setena. Desenvolupament del concurs i adjudicació dels llocs de treball.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i resta de documentació, la Direcció General de Funció Pública, després de la comprovació del compliment dels requisits de participació, proporcionarà a la comissió de valoració les sol·licituds presentades, amb indicació d'aquelles persones sol·licitants que no complisquen els requisits de participació.

Una vegada rebuda la documentació, la comissió de valoració, la composició de la qual s'indica en l'apartat segon de la present resolució, avaluarà els mèrits del personal concursant i formularà la proposta d'adjudicació provisional, que inclourà:

a) una relació comprensiva de la totalitat del personal concursant, ordenada de major a menor puntuació total, amb indicació de la puntuació obtinguda per cada participant en cadascun dels apartats del barem, així com, si escau, els mèrits al·legats que hagen de ser acreditats documentalment per no estar inscrits en el Registre de Personal de la Generalitat, ni haver-se aportat la documentació acreditativa corresponent juntament amb la sol·licitud. Així mateix, en la relació s'inclourà el lloc adjudicat a cada participant, tenint en compte l'ordre de preferència que haguera fet constar en la sol·licitud.

b) una segona relació de les persones que hagen de ser excloses del concurs, amb indicació de la causa que en motive l'exclusió.

Aquestes relacions seran exposades al públic en la pàgina web de la Generalitat (www.gva.es, Guia PROP, ocupació pública, apartat descripció –indicar núm. de convocatòria i any (26/2020)-, entrant en convocatòria, certificat telemàtic), o en la pàgina web de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

http://www.justicia.gva.es/ca/web/recursos-humanos

Respecte a la publicitat i difusió d'informació de les persones participants en la convocatòria, s'aplicarà el que es disposa en l'article 78.6 del Decret 3/2017, en virtut del qual s'ha de garantir en tot moment la intimitat de les víctimes de violència de gènere o violència terrorista, especialment les seues dades personals.

Les persones concursants disposaran d'un termini de deu dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació, per a formular les reclamacions que consideren oportunes i, en el seu cas, justificar el que estimen pertinent davant la comissió de valoració.

Si en el desenvolupament del concurs se suscitaren dubtes respecte a la compatibilitat funcional d'alguna persona participant que tinga reconegut un grau de discapacitat, se sol·licitarà dictamen de la Comissió d'Estudi de la Diversitat Funcional, que especificarà les causes per les quals no ha de ser-li adjudicat el lloc, o les mesures necessàries per a la seua adaptació. En tal cas, la persona podrà participar condicionadament en el concurs, quedant en suspens el transcurs del termini màxim per a dictar la resolució que aprova la relació definitiva fins a la recepció del dictamen.

Posteriorment, la comissió elevarà la proposta d'adjudicació definitiva a la Direcció General de Funció Pública, per a la seua resolució i publicació en el DOGV, servint aquesta publicació de notificació a les persones interessades.

L'adjudicació dels llocs de treball es farà segons l'ordre de puntuació obtingut per aplicació del barem assenyalat en la base cinquena.





Vuitena. Resolució d'empats.

Els empats que es produïsquen es dirimiran amb l'adjudicació de la plaça atesos els criteris següents amb caràcter successiu:

1r. S'adjudicarà a la persona concursant que acredite un grau de discapacitat superior al 33% enfront de qui no l'acredite. Si l'empat es produïra entre persones amb diversitat funcional, la plaça s'adjudicarà a la persona amb un major percentatge de discapacitat.

2n. S'adjudicarà a la persona que haja obtingut major puntuació en algun dels mèrits que a continuació s'assenyalen, segons l'ordre de preferència següent:

a) Formació.

b) Pertinença al cos en què estiga classificat el lloc.

c) Antiguitat.

d) Grau de desenvolupament professional

e) Acompliment de llocs de treball d'igual o superior nivell competencial.

3r. Finalment, si persisteix l'empat, la plaça s'adjudicarà per ordre alfabètic entre els cognoms de les persones empatades, iniciant-se l'ordre per la lletra F, resultant en el sorteig fet el 7 de gener de 2019 (Resolució de 21 de gener de 2019 de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques publicada en el DOGV de 28.01.2019), a l'efecte de la resolució d'empats en els processos selectius.



Novena. Termini de resolució del concurs.

En el termini màxim de sis mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria, la Direcció General de Funció Pública dictarà la resolució aprovant la relació definitiva d'adjudicació de llocs i la publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.





Deu. Desistiment i renúncia.

1) Desistiment: el personal que participe voluntàriament en el present concurs de mèrits podrà desistir per escrit de la totalitat de la sol·licitud de participació abans que finalitze el termini de presentació de sol·licituds. Transcorregut el termini indicat, no cabrà el desistiment, per la qual cosa el personal participant quedarà vinculat a la seua sol·licitud i al resultat del procediment.

2) Renúncia: no farà efecte algun la renúncia al lloc de treball adjudicat en aquest concurs llevat que, abans de finalitzar el termini de presa de possessió, s'obtinga un altre lloc per resolució d'una convocatòria concurrent, tant de concurs com de lliure designació. En aquest cas, dins d'aquest termini s'haurà d'optar per un dels llocs de treball adjudicats, mitjançant escrit dirigit a la Direcció General de Funció Pública, entenent-se que renuncia a la resta de llocs adjudicats en les convocatòries concurrents.

A l'efecte, s'entén que dues convocatòries són concurrents quan, en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies d'una d'elles, no s'haguera publicat la resolució d'adjudicació de l'altra.



Així mateix, podrà desistir-se de la participació en el present concurs o renunciar-se al lloc adjudicat, quan hagen transcorregut més de nou mesos entre la convocatòria i la resolució del concurs.



Onze. Cessament i presa de possessió.

En la resolució del concurs s'indicarà la data en què haurà d'efectuar-se el cessament en els llocs de treball que estigueren exercint les persones adjudicatàries, així com la data de presa de possessió de les destinacions adjudicades, excepte casos de força major degudament justificats.

Si la persona adjudicatària d'un lloc de treball de la present convocatòria, prové d'una situació d'excedència voluntària per interés particular, i no estiguera integrada en cap cos ni escala, serà integrada d'ofici mitjançant resolució simultània a la presa de possessió en el cos A1-16 superior tècnic de geodèsia i cartografia, de l'Administració de la Generalitat.

Si el personal adscrit provisionalment a algun dels llocs convocats per a la seua provisió en la present resolució, no en resultara adjudicatari de cap i el lloc que ocupa provisionalment fos adjudicat en el present concurs, serà adscrit provisionalment a un altre lloc.





Segon

La comissió de valoració del present concurs s'ha conformat atenent criteris de paritat i té la composició següent:



Titulars

Presidència:

Pau Aviñó Primo

Vocalies:

Anna Piñeiro Valls

Ana Dolores Prades Manzano

Sonia Lujan Gómez

Vocal secretaria:

Isabel Musoles Martínez-Curt



Suplents

Presidència:

Octavio J. Molines Barrachina

Vocalies:

Emilio Argente Hernández

Joaquin Arnau Reverter

Rosa Ana Muñoz Capel

Vocal secretaria:

M. Josefa Conejero Martínez



Les persones que formen part de comissions de valoració han de realitzar un curs específic en matèria d'igualtat d'oportunitats i aplicació de perspectiva de gènere. Aquesta formació està inclosa en l'oferta formativa de l'Institut Valencià d'Administració Pública formant part del Pla d'Igualtat d'Oportunitats, i pot realitzar-se a través de la seua Plataforma de formació en línia durant tot l'any, en l'enllaç següent:

http://www.ivap.gva.es/va/generals

La comissió de valoració podrà sol·licitar de la Direcció General de Funció Pública la designació de persones expertes per a l'assessorament, que actuaran amb veu però sense vot. Així mateix, el suport tècnic es facilitarà per part de la Direcció General de Funció Pública.

Les persones que formen part de la comissió de valoració, a l'efecte de gratificacions i indemnitzacions, es regiran pel que es disposa en el Decret 24/1997, d'11 de febrer, del Consell de la Generalitat Valenciana, i posteriors modificacions.

El funcionament de la comissió de valoració s'ajustarà al que es preveu en el Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, i al que s'estableix en la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic per als òrgans col·legiats.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es podrà interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que s'estableix en els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar, si escau, qualsevol altre que hi estimen escaient.



València, 18 de juny de 2020.– El director general de Funció Pública: David Alfonso Jarque.

Mapa web