Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albalat dels Sorells. Bases del procés selectiu per a la provisió per concurs oposició de cinc places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8845 de 29.06.2020
Número identificador:  2020/4397
Referència Base de Dades:  004853/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Albalat dels Sorells



Bases del procés selectiu per a la provisió per concurs oposició de cinc places d'agent de policia local. [2020/4397]

L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València número 54, de data 18 de març de 2020, anunci de les bases per a la provisió per concurs oposició de 5 places d'agent de policia local, vacants en la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells.

En la base cinquena de l'esmentada publicació del BOP indica que: “les instàncies es presentaran dins del termini de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana”. I cal indicar que el termini indicat comença a computar a partir de l'endemà de la publicació en el BOE, i no en el DOGV.

Per tot això, el termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Albalat dels Sorells, 8 de juny de 2020.– L'alcalde: Nicolau Josep Claramunt.

Mapa web