Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Massanassa. Convocatòria i bases específiques per a la cobertura en propietat d'una plaça d'oficial o oficiala de primera de lampisteria



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8845 de 29.06.2020
Número identificador:  2020/4648
Referència Base de Dades:  004856/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Massanassa



Convocatòria i bases específiques per a la cobertura en propietat d'una plaça d'oficial o oficiala de primera de lampisteria [2020/4648]

Mitjançant la Resolució d'Alcaldia núm. 578, de data 7 de maig de 2020, s'han aprovat la convocatòria i les bases específiques per a la cobertura en propietat d'una plaça d'oficial o oficiala de primera de lampisteria de l'Ajuntament de Massanassa, grup C, subgrup C2, mitjançant el sistema de concurs oposició, de naturalesa laboral, que han sigut publicades en el BOP de València, núm. 114, de data 16 de juny de 2020.

Els tràmits relatius a aquest procés selectiu podran consultar-se en la pàgina web municipal http://www.massanassa.es, apartat «Treballa en l'Ajuntament».

D'acord amb el que s'estableix en la base quarta de les bases específiques, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Massanassa, 17 de juny de 2020.– L'alcalde president: Francisco Comes Monmeneu.

Mapa web