Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Almassora. Convocatòria per a la provisió en propietat de tres places d'oficial del Servei Municipal de Manteniment i Logística.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9355 de 06.06.2022
Número identificador:  2022/4051
Referència Base de Dades:  004895/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Almassora



Convocatòria per a la provisió en propietat de tres places d'oficial del Servei Municipal de Manteniment i Logística. [2022/4051]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 25, de 26 de febrer de 2022, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat tres places d'oficial del Servei Municipal de Manteniment i Logística, pertanyents a l'escala de l'administració especial, subescala serveis, mitjançant el sistema de concurs oposició en torn lliure.

Aquestes bases van ser rectificades en els termes publicats en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 34, de 19 de març de 2022.

En data 4 de maig de 2022 en el Boletín Oficial del Estado número 106 es publica extracte de la convocatòria.

De conformitat amb la base cinquena de les que regeixen la convocatòria, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà al de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d'edictes municipal.



Almassora, 4 de maig de 2022.– L'alcaldessa: Mercedes Gali Alfonso.

Mapa web