Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Castalla. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió, en propietat, de tres places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9355 de 06.06.2022
Número identificador:  2022/4089
Referència Base de Dades:  004899/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Castalla



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió, en propietat, de tres places d'agent de policia local. [2022/4089]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 80 de data 29 d'abril de 2022, es publiquen les bases íntegres de la convocatòria per a la provisió, en propietat, de tres places d'agent de la policia local (dos per torn lliure ordinari i 1 per torn de mobilitat).

Les dites places, corresponents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars; estan dotades amb els emoluments corresponents al subgrup de classificació C1, de l'article 76 del Reial decret legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, complement de destinació 20 i la resta que corresponguen de conformitat amb la normativa vigent.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, a comptar del següent al de la publicació de l'anunci-extracte en el Boletín Oficial del Estado.

La resolució aprovatòria de la llista d'aspirants admesos i exclosos, la data, lloc i hora en què es constituirà el tribunal i els successius anuncis a què hi haja lloc, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.



Castalla, 10 de maig de 2022.– L'alcalde president: Antonio Bernabeu Bernabeu.

Mapa web