Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 2 de juny de 2022, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca per a l'elecció de destinació les persones que han superat les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de tributs de l'Administració de la Generalitat A2-30, sector administració especial, torn d'accés lliure i torn de persones amb diversitat funcional, convocatòria 2/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'Administració de la Generalitat, en execució de la Sentència 497/2021, de 25 de juny, del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9357 de 08.06.2022
Número identificador:  2022/5195
Referència Base de Dades:  005027/2022
 



RESOLUCIÓ de 2 de juny de 2022, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca per a l'elecció de destinació les persones que han superat les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de tributs de l'Administració de la Generalitat A2-30, sector administració especial, torn d'accés lliure i torn de persones amb diversitat funcional, convocatòria 2/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'Administració de la Generalitat, en execució de la Sentència 497/2021, de 25 de juny, del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. [2022/5195]

Mitjançant la Resolució de 29 d'abril de 2022, de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, es publica la relació definitiva de persones que en execució de la Sentència 497/2021, de 25 de juny, del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, han superat les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de tributs de l'Administració de la Generalitat A2-30, sector administració especial, torn d'accés lliure i torn de persones amb diversitat funcional, convocatòria 2/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'Administració de la Generalitat. (DOGV 9332/ 05.05.2022).

L'article 21.1 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana disposa que l'adjudicació de destinacions al personal de nou ingrés s'efectuarà, d'acord amb les peticions de les persones interessades, entre els llocs que han quedat vacants després del concurs previ del personal funcionari de carrera i segons l'ordre de puntuació obtingut en el procés selectiu, sempre que tinguen els requisits determinats per a cada lloc en les relacions de llocs de treball. Aquestes destinacions tindran caràcter definitiu.



A l'efecte del que es preveu en l'article 68,1.d de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana, i fent ús de les competències que m'atribueix l'article 11 del Decret 172/2020, de 30 d'octubre, del Consell, d'aprovació del Reglament orgànic i funcional de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, resolc:



Primer

Convocar les persones que han superat les proves selectives corresponents a la convocatòria 2/16, en execució de la Sentència 497/2021, de 25 de juny, del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, i que es relacionen en l'Annex d'aquesta resolució, per a l'elecció de destí, a l'efecte del seu nomenament com a personal funcionari de carrera del cos superior de gestió de tributs A2-30.



Segon

Cada persona interessada haurà de sol·licitar, per ordre de preferència, un nombre de llocs igual al nombre d'ordre en què figura en l'annex d'aquesta resolució. En aquest annex consten tots els aprovats i aprovades, per ordre de major a menor puntuació.

La sol·licitud es presentarà en el Registre Electrònic de la Generalitat, a través de la pàgina web de la Generalitat (www.gva.es, Guia PROP, ocupació pública, apartat Descripció –cal indicar el núm. de convocatòria i any – 2/16).

La llista de llocs a sol·licitar es troba disponible en la pàgina web de la Generalitat www.gva.es, Guia PROP, ocupació pública, amb la indicació del número de convocatòria i any (2/16).



Tercer

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 5 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Transcorregut el termini de presentació de sol·licituds, es publicarà la llista de llocs sol·licitats per persona i l'adjudicació provisional dels llocs i s'atorgarà un termini de 5 dies hàbils perquè les persones interessades puguen presentar al·legacions, al Servei de Provisió de Llocs, a través del correu concursos_fp@gva.es



Quart

L'elecció de destinació no atorga cap dret a l'ingrés en la funció pública, que queda condicionat al fet que es dicten les corresponents resolucions de nomenament com a personal funcionari de carrera i d'adjudicació de la destinació triada, en la qual s'indicarà la data de les preses de possessió i cessaments que se'n deriven.



Cinqué

El lloc de treball triat, que serà adjudicat amb destinació definitiva, implicarà la integració de les persones aspirants seleccionades en el cos superior de gestió de tributs de l'Administració de la Generalitat A2-30.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, la persona interessada podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la recepció de la notificació. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes des de l'endemà de la notificació, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que la persona interessada puga exercitar, si escau, qualsevol altre que estime procedent.





València, 2 de juny de 2022.– El director general de Funció Pública: David Alfonso Jarque.

Mapa web