Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ 479/2022, de 31 de maig, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es convoca la provisió temporal del llocnúmero 21, cap de la Secció d'Investigació I, de la relació de llocs de treball d'aquesta agència, per funcionari o funcionària de carrera de les diferents administracions públiques.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9357 de 08.06.2022
Número identificador:  2022/5069
Referència Base de Dades:  005039/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, personal de la Generalitat, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau



RESOLUCIÓ 479/2022, de 31 de maig, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es convoca la provisió temporal del llocnúmero 21, cap de la Secció d'Investigació I, de la relació de llocs de treball d'aquesta agència, per funcionari o funcionària de carrera de les diferents administracions públiques. [2022/5069]







I. La Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (d'ara en avant Agència), en el seu article 29.1, reserva l'exercici dels llocs de treball a funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques, sotmetent la provisió dels llocs de treball a les normes de la Llei de funció pública valenciana.





II. En relació amb les formes de provisió de llocs de treball de l'Agència, l'article 61.3 del seu reglament de funcionament i règim interior (DOGV 8582, 02.07.2019), preveu que: «Quan per raons d'urgència siga necessari ocupar un lloc vacant es podrà adscriure provisionalment, mitjançant els procediments de comissió de serveis o adscripció provisional, a un funcionari o funcionària de carrera per al seu acompliment pel temps indispensable fins a la seua cobertura definitiva».



III. En data actual, es troba vacant i pendent de provisió definitiva a través del sistema de concurs específic, el lloc de treball de la relació de llocs de treball de l'Agència les característiques i les funcions de la qual s'especifiquen en la taula que segueix, resultant la seua cobertura urgent a causa de l'existència de diverses vacants en aquest moment i l'augment constant de les denúncies que es presenten en l'Agència la tramitació de la qual és necessària.





IV. El sistema de provisió del mencionat lloc de treball és el de concurs específic, obert a funcionaris i funcionàries de carrera d'altres administracions públiques, institucions, organismes públics o universitats públiques, conforme al que es disposa en l'article 113 de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Funció Pública Valenciana (LFPV) i la relació de llocs de treball de l'Agència (DOGV 8985, 29.12.2020). En conseqüència, fins a la provisió definitiva del lloc a través de la convocatòria del corresponent concurs específic, l'article 117 de l'LFPV possibilita la cobertura de manera temporal del lloc de treball mitjançant comissió de serveis amb una duració màxima de dos anys, devent el personal funcionari reunir els requisits reflectits per al lloc concret en la corresponent relació de llocs de treball.

En virtut d'això, de conformitat amb el que es disposa en els articles 110 i següents de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la funció pública valenciana, i en exercici de les atribucions conferides per l'article 29 de la Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, i pels articles 13.1.d i 61 del seu Reglament de funcionament i règim interior, resolc:



Primer

Convocar la provisió temporal del lloc de treball vacant de naturalesa funcionarial d'aquesta agència número 21, cap de Secció d'Investigació I, per funcionari/ària de carrera d'altres administracions públiques, institucions, organismes públics o universitats públiques, per motius d'urgència.



Segon

Les sol·licituds de participació es realitzaran mitjançant la presentació dels annexos I, II, III i IV que s'acompanyen a la present resolució, a través del registre electrònic d'aquesta Agència https://sede.antifraucv.es/opencms/opencms/sede, efectuant-se únicament per mitjans electrònics per reunir la consideració de personal funcionari de carrera.



Els documents, annexos I, II, III i IV, es troben disponibles en la pàgina web de l'Agència https://www.antifraucv.es/portal-de-transparencia/informacio-institucional/

Així mateix, es podrà convocar les persones sol·licitants per a realitzar una entrevista prèvia a la selecció en cas que es considere necessari.



Tercer

El termini de presentació de sol·licituds serà de cinc dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Quart

Aquelles persones que no siguen seleccionades per a la provisió temporal del lloc de treball oferit podran ser tingudes en compte per a proveir altres vacants respecte d'altres llocs d'aquesta Agència, sempre que es reunisquen els requisits establits en aquests, durant el termini màxim d'un any a comptar des de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es podrà interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que s'estableix en els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar, si escau, qualsevol altra acció que estimen procedent.





València, 31 de maig de 2022.– El director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana: Joan A. Llinares Gómez.

Mapa web