Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Aprovació de la comissió de valoració del concurs de mèrits número 27, obert a altres administracions.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9358 de 09.06.2022
Número identificador:  2022/5211
Referència Base de Dades:  005105/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Xirivella



Aprovació de la comissió de valoració del concurs de mèrits número 27, obert a altres administracions.

[2022/5211]

Mitjançant el present edicte es fan públiques les llistes provisionals de persones admeses i excloses i aprovació dels membres de la comissió de valoració, al procés de concurs de mèrits obert a altres administracions per a la provisió definitiva del lloc de treball 112 de l'RLT, enginyer tècnic, escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subrup A2, aprovades mitjançant la Resolució de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació núm. 1425/2022, de 2 de juny.



Vist l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de concurs de mèrits obert a altres administracions per a la provisió definitiva del lloc de treball 112 de l'RLT, enginyer tècnic, escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2. (2022/S110/0001).

D'acord amb el que es disposa en les bases de la convocatòria correspondrà realitzar el nomenament de la comissió de valoració, llista provisional d'admesos i exclosos, així com la convocatòria de la comissió de valoració, del procés de provisió de llocs de treball d'enginyer tècnic, escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2, pel sistema de concurs de mèrits obert a altres administracions, i publicar-la a l'efecte de la realització del procés i als efectes establits en l'art. 23 de la llei 40/2015 d'abstenció i recusació.



Atés el règim de delegació d'atribucions previst en la Resolució de l'Alcaldia número 1734/2019, de 31 de juliol, de 2019, en qualitat de la regidoria delegada en matèria de recursos humans, projectes europeus, desenvolupament local i ocupació.

Per tot això, resolc:



Primer. Aprovar la composició dels membres de la comissió de valoració del procés de llocs de treball d'enginyer tècnic, escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2, pel sistema de concurs de mèrits obert a altres administracions per a la provisió definitiva del lloc de treball 112 de l'RLT, denominat enginyer tècnic, pertanyent a l'escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2.



President titular: José Luis Chisbert Poncelas, enginyer d'energia i solucions SMART, cap d'Àrea de l'Ajuntament de Xirivella

President suplent: Fernando Ballester Jaime, tècnic de medi ambient, cap de servei, de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretària titular: Julia Selma Pons, tècnica d'RH, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretari suplent: Josefa Guillen Forts, tècnica gestió de nòmines, cap Negociat d'Administració de personal de l'Ajuntament de Xirivella



Vocal 1r Titular: Rafael Conejero Rodilla, arquitecte de Serveis Urbanístics i Oficina Tècnica, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella

Vocal 1r Suplent: Maria Ibáñez Sanchís, arquitecta oficina tècnica, prefectura de negociat, de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 2n Titular: Isabel Rodrigo Griñó, arquitecta tècnica de disciplina urbanística, cap de negociat de l'Ajuntament de Xirivella

Vocal 2n Suplent: M. Teresa Fort Bolufer, tècnica de patrimoni i administració general, cap de Secció de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 3r Titular: José Antonio Tundidor Moreno, tècnic de serveis informàtics, cap Àrea TICS de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 3r Suplent: Fernando Torregrosa Navarro, tècnic de gestió informàtica, cap de Secció de l'Ajuntament de Xirivella.



Segon. Aprovar la llista provisional d'admesos i exclosos del procés de llocs de treball d'enginyer tècnic, escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2, pel sistema de concurs de mèrits obert a altres administracions per a la provisió definitiva del lloc de treball 112 de l'RLT, denominat enginyer tècnic, pertanyent a l'escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2.



Llista provisional d'admesos



Núm. d'ordre Nom i cognoms Dni

1 José Luís Collado de la Fuente ***4455**





Llista provisional d'exclosos: cap.





En el supòsit que no existisquen reclamacions les llistes provisionals esdevindran en definitives sense necessitat de posterior publicació.



Tercer. Convocar al personal nomenat membre de la comissió de valoració, del procés de provisió de llocs de treball d'enginyer tècnic, escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2, pel sistema de concurs de mèrits obert a altres administracions per a la provisió definitiva del lloc de treball 112 de l'RLT, denominat enginyer tècnic, pertanyent a l'escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2, per a iniciar el procés de provisió de llocs i als efectes establits en l'art. 23 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic, en relació amb l'abstenció.



Quart. Publicar aquesta resolució en el DOGV, pàgina web i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a l'efecte del que s'estableix en l'art. 23 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic, en relació amb la recusació.



Xirivella, 3 de juny de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web