Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albuixech. Bases i convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball de peó o peona de manteniment mitjançant concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8559 de 30.05.2019
Número identificador:  2019/4626
Referència Base de Dades:  005124/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, E
      Descriptors toponímics: Albuixech



Bases i convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball de peó o peona de manteniment mitjançant concurs oposició. [2019/4626]

Per acord de la Junta de Govern local de data 16 d'abril, s'aproven les bases i la convocatòria per a la constitució a l'Ajuntament d'Albuixech d'una borsa de treball de peó o peona de manteniment mitjançant concurs oposició.

Havent-se aprovat per acord de la Junta de Govern Local, de data 16 d'abril, les bases i la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball, s'obri el termini de presentació de sol·licituds, que serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de les bases en Butlletí Oficial de la Província de València.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es publicaran en la seu electrònica d'aquest ajuntament www.albuixech.es i, si escau, al tauler d'anuncis, per a una major difusió.



Albuixech, 6 de maig de 2019.– L'alcalde president: José Vicente Andreu Castelló.

Mapa web