Ficha disposicion

Ficha disposicion





ACORD de 23 de maig de 2019, del Consell de la Sindicatura de Comptes, pel qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació de l'any 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8560 de 31.05.2019
Número identificador:  2019/5572
Referència Base de Dades:  005182/2019
 



ACORD de 23 de maig de 2019, del Consell de la Sindicatura de Comptes, pel qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació de l'any 2019. [2019/5572]

L'Estatut de Personal de les Corts ordena que en l'oferta pública d'ocupació es detallen els llocs i les places vacants, dotats pressupostàriament, la cobertura dels quals es considere necessària, amb la negociació prèvia amb les organitzacions sindicals (article 61).

D'altra banda, l'article 59.1 exigeix que en les ofertes públiques d'ocupació es reserve, a l'efecte de promoció interna, almenys un 50 % dels llocs vacants que es convoquen a oposició o concurs oposició.



I l'article 64 estableix que es reserve a persones amb diversitat funcional un mínim del 7 % de les vacants.



Tenint en compte aquesta regulació, es fa constar el següent:

En l'oferta pública d'ocupació de 2017 es va reservar una plaça al torn de diversitat funcional en el concurs oposició d'ajudants d'auditoria amb destinació a llocs de treball de corporacions territorials i altres ens públics. Aquesta vacant va passar a incrementar el torn lliure, atés que no s'hi va presentar cap aspirant pel torn de diversitat funcional. En conseqüència, es considera oportú tornar a reservar una plaça d'ajudant d'auditoria per a persones amb diversitat funcional, per a concedir una nova oportunitat que es realitze aquesta destinació.

Atés que s'inclouen en l'oferta 13 vacants, cal reservar-ne 7 al torn de promoció interna. Com a primer criteri, s'assigna una vacant al torn de promoció interna en cinc de les sis convocatòries de proves selectives previstes. No se'n preveu cap en la convocatòria de traductor/a corrector/a, ja que no consta que hi haja cap funcionari o funcionària que posseïsca els requisits exigits per a poder aspirar a aquesta plaça pel torn de promoció interna. Les dues vacants restants que cal reservar al torn de promoció interna s'inclouen en el concurs oposició de tècnics/ques d'auditoria amb destinació a llocs de treball de corporacions territorials i altres ens públics, atés que és la convocatòria on més vacants hi ha i és la que compta amb un major nombre de possibles aspirants que posseïsquen les condicions per a presentar-se per aquest torn.



En conseqüència, de conformitat amb les disposicions de l'article 19.c de la Llei 6/1985, d'11 de maig, el Consell de la Sindicatura de Comptes, amb la negociació prèvia amb les organitzacions sindicals presents en la mesa de negociació, ha acordat aprovar l'oferta pública d'ocupació de 2019 de la Sindicatura, que es concreta en els llocs de treball següents:



Personal funcionari

Es convocaran els procediments selectius corresponents a fi de cobrir les vacants següents:

– Quatre vacants de tècnics/ques d'auditoria en llocs de treball corresponents a la modalitat de corporacions territorials i altres ens públics. Subgrup A1. Administració general. Una plaça pel torn lliure i tres places pel de promoció interna.

– Una vacant de traductor/a corrector/a. Subgrup A1. Administració especial. Torn lliure.

– Tres vacants d'ajudants d'auditoria en llocs de treball corresponents a la modalitat de corporacions territorials i altres ens públics. Subgrup A2. Administració general. Una plaça pel torn lliure, una plaça pel torn de promoció interna i una plaça pel torn de diversitat funcional.



– Una vacant d'ajudant de la Unitat d'Auditoria de Sistemes d'Informació. Subgrup A2. Administració general. Torn de promoció interna.

– Tres vacants d'administratius/ves. Subgrup C1. Administració general. Dues places pel torn lliure i una plaça pel de promoció interna.



– Una vacant d'administratiu/iva de gestió informàtica. Subgrup C1. Administració general. Promoció interna.



En el cas que, en els torns de diversitat funcional o de promoció interna, queden places sense cobrir, les vacants incrementaran el torn lliure. De la mateixa manera, en el cas que alguna convocatòria reservada a promoció interna quede deserta, es procedirà a fer-ne una nova convocatòria pel torn lliure.

Aquest acord es publicarà en el BOC i en el DOGV.



València, 27 de maig de 2019



El síndic major,

VICENT CUCARELLA TORMO

Mapa web