Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 21 de maig de 2018, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es convoquen tres beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General d'Assistència Sanitària, Servei de Gestió de les Drogodependències i altres Trastorns Addictius, en les dependències de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8306 de 30.05.2018
Número identificador:  2018/5286
Referència Base de Dades:  005369/2018
 



Extracte de la Resolució de 21 de maig de 2018, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es convoquen tres beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General d'Assistència Sanitària, Servei de Gestió de les Drogodependències i altres Trastorns Addictius, en les dependències de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. [2018/5286]



BDNS (identif.): 400622.



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions:

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index



Primer. Beneficiaris

Base segona de l'Ordre 1/2017, de 16 de gener, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

1. Podran sol·licitar les beques objecte de regulació en aquestes bases, les persones que reunisquen els següents requisits a la finalització del termini de presentació de les sol·licituds que determine la corresponent convocatòria:

a) Tindre la nacionalitat espanyola o ser nacional d'un estat membre de la Unió Europea. Els que aspiren a elles i no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si és el cas, durant el procés de selecció.

b) No ser major de 35 anys.

c) Estar en possessió de qualsevol de les titulacions exigides en la corresponent convocatòria i, si és el cas, dels requisits específics que s'exigisquen, sense que hagen transcorregut més de 5 anys des de la finalització dels estudis requerits.

d) No haver sigut persona beneficiària de beques de pràctiques professionals atorgades per la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.

e) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de persona beneficiària establides en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, la qual cosa s'acreditarà per mitjà de la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud que estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat.

f) No patir malaltia o grau de discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió de la beca i el normal desenvolupament de les pràctiques professionals. Les persones amb discapacitat en els que no concórrega aquest impediment, podran al·legar la seua condició de discapacitada als efectes de dirimir el possible empat que puga produir-se en els termes arreplegats en l'apartat quart de la base tercera d'aquesta ordre.

2. No podran optar a les beques que ordenen aquestes bases els que, en el moment de publicar-se la convocatòria, estiguen disfrutant d'una altra beca de pràctiques professionals en la Generalitat, excepte quan resten menys de 2 mesos per a la seua finalització.



Segon. Objecte i àmbit d'aplicació

Convocar la concessió de tres beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de drogodependències i altres trastorns addictius, de jóvens amb titulacions oficials de llicenciat/da universitari/a o grau en les següents especialitats, 1 beca llicenciatura o grau en Dret, 1 beca llicenciatura o grau en Economia i 1 beca llicenciatura o grau en Farmàcia, totes elles a desenvolupar en la Direcció General d'Assistència Sanitària, Servei de Gestió de les Drogodependències i altres Trastorns Addictius, en les dependències de la conselleria amb competències en matèria de sanitat i salut, per als exercicis 2018-2019.





Tercer. Bases reguladores

Ordre 1/2017, de 16 de gener, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'aproven les bases reguladores de concessió de beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General d'Assistència Sanitària, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 7965, de 25 de gener de 2017.



Quart. Finançament

Import any 2018: 18.416,88 euros.

Import any 2019: 18.416,88 euros.

Import total màxim: 36.833,76 euros.



Cinqué. Forma i termini de presentació de les sol·licituds de subvenció

1. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la present resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

2. La forma de presentació de les sol·licituds i documentació que ha d'acompanyar-se, es realitzarà i ajustarà a allò que s'ha determinat en la base cinquena i sisena de l'annex únic de l'esmentada ordre: «1. Les persones aspirants a obtindre una beca presentaran exclusivament per via electrònica, la sol·licitud i currículum de forma completa, segons models normalitzats que estan accessibles en la seu electrònica de la Generalitat www.gva.es, en el termini que assenyale la corresponent convocatòria, sense perjuí de la normativa establida amb caràcter general sobre la presentació de sol·licituds davant de les administracions públiques. Per a poder realitzar la presentació electrònicament, la persona sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica, per mitjà de certificat reconegut per a la ciutadania emés per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica o del DNI electrònic.»



València, 21 de maig de 2018.– La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública: Carmen Montón Giménez.

Mapa web