Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2019, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual s'ofereix cobrir provisionalment dos llocs de treball a funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8565 de 07.06.2019
Número identificador:  2019/5817
Referència Base de Dades:  005403/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1, D/C2



RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2019, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual s'ofereix cobrir provisionalment dos llocs de treball a funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques. [2019/5817]

Mitjançant Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, es crea l'Agència, adscrivint-la a les Corts i configurant-la com a entitat amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar per al compliment de les seues finalitats.

L'article 29 d'aquesta llei estableix que els llocs de treball es classificaran i proveiran d'acord amb les normes de la Llei de funció pública valenciana, devent els mateixos ser exercits per funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques.



Per Resolució d'1 de març de 2018, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, s'aprova la relació de llocs de treball de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (DOGV 8247, 05.03.2018). Aquesta relació de llocs de treball ha sigut modificada, mitjançant resolució del director de 30 de novembre de 2018, sobre modificació puntual de les característiques de diversos llocs de treball de l'Agència en l'exercici de potestats d'organització (DOGV 8460, 09.01.2019).

En el moment actual es troba pendent de negociació amb la representació sindical la nova relació de llocs de treball de l'Agència, incorporada al pressupost de l'Agència per a 2019, així com les bases que han de regir la convocatòria de determinats llocs de treball per a la seua provisió definitiva.

Per tot el que s'ha exposat, de conformitat amb el que es disposa en l'article 29 i disposicions transitòries segona i tercera de la Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, resolc:





Primer

Oferir a funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques que, reunint els requisits per a exercir-los, estiguen interessats a cobrir-los en comissió de serveis, o si escau, adscripció provisional, els següents llocs de treball:



Núm. lloc Denominació Localitat Règ. jur. Gr. Nivell

CD Nivell

CE Forma

Prov.

30 Cap de negociat València F C1/C2 16 22 C-AP

31 Cap de negociat València F C1/C2 16 22 C-AP





El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La sol·licitud es presentarà, indicant la situació administrativa actual, acompanyada del currículum professional, preferentment, en el Registre de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (c/ Navellos, núm. 14, 3, 46003 València), en horari de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, o a través de qualsevol altre dels mitjans previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En el cas de no ser objecte de presentació en el Registre físic de l'Agència, dins del termini de presentació d'instàncies, haurà de remetre's còpia del document que acredite la remissió en termini, a l'adreça de correu electrònic administracion@antifraucv.es.



València, 3 de juny de 2019– El director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana: Joan A. Llinares Gómez.

Mapa web