Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Massalavés. Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9364 de 17.06.2022
Número identificador:  2022/5075
Referència Base de Dades:  005429/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Massalavés



Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització d'ocupació temporal. [2022/5075]

Mitjançant una resolució d'alcaldia de data 31 de maig de 2022 es va aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització d'ocupació temporal, que compleix les previsions de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, amb les places que a continuació es ressenyen:



Personal funcionari:



Lloc Grup Escala Vacants Procediment

Auxiliar policia local C1 Administració especial 1 Concurs

Auxiliar policia local C1 Administració especial 1 Concurs oposició







Personal laboral:



Lloc Grup de classificació Vacants Procediment

Auxiliar administratiu/iva C2 3 Concurs

Vigilant C1 1 Concurs

Encarregat/ada brigada serveis múltiples AP 1 Concurs

Conserge* AP 1 Concurs

Pedagog/a A2 1 Concurs

Conserge instal·lacions municipals* AP 1 Concurs

Operari/ària neteja viària* AP 4 Concurs

Conductor/a* C2 1 Concurs

Auxiliar biblioteca* C2 1 Concurs

Peó/peona cementeri AP 1 Concurs





*A temps parcial.



En compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de la Llei reguladora de les bases de règim local, i l'article 70.2 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, es publica l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització d'ocupació temporal de l'Ajuntament de Massalavés.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant l'alcalde, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de València o, a la seua elecció, el que corresponga al seu domicili, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optara per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar cap recurs contenciós administratiu fins que aquell siga resolt expressament o se n'haja produït la desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que es puga interposar qualsevol altre recurs que poguera estimar més convenient en dret.





Massalavés, 31 de maig de 2022.– L'alcaldessa presidenta: Purificación M. Noguera Hernández.

Mapa web