Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vinaròs. Convocatòria de set places d'agent de la policia local, en execució de processos de consolidació i estabilització de l'ocupació temporal, pel sistema de concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8566 de 10.06.2019
Número identificador:  2019/4923
Referència Base de Dades:  005464/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Vinaròs



Convocatòria de set places d'agent de la policia local, en execució de processos de consolidació i estabilització de l'ocupació temporal, pel sistema de concurs oposició. [2019/4923]

S'han convocat, per a proveir-les en propietat, set places d'agent de la policia local del cos de la policia local, escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrada en l'escala bàsica, categoria agent, grup C, subgrup C1 de titulació, vacants en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Vinaròs i incloses en les ofertes d'ocupació pública 2017 i 2018, en execució de processos de consolidació i estabilització de l'ocupació temporal, pel sistema de concurs oposició.

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 51, de data 20 d'abril de 2019, s'han publicat íntegrament les bases de la convocatòria, aprovades per Resolució de l'Alcaldia Presidència número 0991, de data 8 d'abril de 2019.

S'ha publicat, així mateix, un extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado número 114, de data 13 de maig de 2019.

El termini de prestació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament, www.vinaros.es.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Vinaròs, 13 de maig de 2019.– L'alcalde: Enric Pla Vall.

Mapa web