Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Pilar de la Horadada. Bases i convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de quatre places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9365 de 20.06.2022
Número identificador:  2022/5101
Referència Base de Dades:  005491/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Pilar de La Horadada



Bases i convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de quatre places d'agent de policia local. [2022/5101]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Pilar de la Horadada, en la sessió celebrada el 26 d'abril de 2022, va acordar aprovar les bases i convocatòria que han de regir la provisió en propietat de quatre places d'agent de policia local (dues places per torn lliure i dues places per mobilitat) com a funcionari de carrera, vacants en la plantilla de funcionaris d'aquest ajuntament, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup C, subgrup C1, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2021.

S'han publicat les bases íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant amb número 90, de 13 de maig de 2022, que estan a la disposició de les persones interessades en el tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest ajuntament https://sede.pilardelahoradada.org/.

Així mateix, en la base cinquena de la convocatòria s'especifica que «el termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des del següent en què aparega l'extracte de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE).»

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les mateixes bases.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Pilar de la Horadada, 23 de maig de 2022.– L'alcalde president: José María Pérez Sánchez.

Mapa web