Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Carcaixent. Llistat definitiu d'aspirants que han superat el procés selectiu per a cobrir en propietat dotze places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9366 de 21.06.2022
Número identificador:  2022/5233
Referència Base de Dades:  005545/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Carcaixent



Llistat definitiu d'aspirants que han superat el procés selectiu per a cobrir en propietat dotze places d'agent de policia local. [2022/5233]

L'Ajuntament tramita, sota la referència expedient 6487/2019, el procediment per a cobrir en propietat 12 places d'agent de PL (7 torn lliure i 5 mobilitat). En virtut del Decret 703/2022, el nombre de places d'agent de PL a cobrir es va ampliar a 13 (8 torn lliure i 5 mobilitat).



Recentment s'han completat les proves previstes en el procés selectiu i el tribunal ha formulat proposta de resolució.

En la seu electrònica (https://carcaixent.sedelectronica.es/info.0), la pàgina web (https://www.carcaixent.es/) i el tauler d'edictes municipals de l'Ajuntament de Carcaixent, està publicat, amb el text íntegre de la resolució, anuncis referits al requeriment a aspirants que han resultat seleccionats, pel torn de mobilitat i pel torn lliure, de la documentació acreditativa del compliment de les condicions de capacitat i requisits per a participar en el procés selectiu.

La qual cosa es comunica per a general coneixement.



Carcaixent, 2 de juny de 2022.– La regidora de Recursos Humans: Laura Ruiz Godina.

Mapa web