Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Gilet. Bases reguladores i convocatòria per a la selecció de personal laboral de caràcter temporal de monitors i monitores per a l'Escola d'Estiu de Gilet per a la temporada estival 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8569 de 13.06.2019
Número identificador:  2019/6034
Referència Base de Dades:  005578/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, D/C2, E
      Descriptors toponímics: Gilet



Bases reguladores i convocatòria per a la selecció de personal laboral de caràcter temporal de monitors i monitores per a l'Escola d'Estiu de Gilet per a la temporada estival 2019. [2019/6034]

Mitjançant Resolució d'Alcaldia de data 10 de juny de 2019, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria de selecció de personal laboral de caràcter temporal de monitors/es per a l'Escola d'Estiu de Gilet per a la temporada estival de 2019.

En la pàgina web municipal www.gilet.es i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament apareixen íntegrament publicades les bases reguladores de la convocatòria per a la selecció de personal laboral de caràcter temporal de monitors/es per a l'Escola d'Estiu de Gilet per a la temporada estival de 2019 en els termes que figuren en l'expedient.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 7 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el DOGV.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es publicaran en la pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Gilet, 11 de juny de 2019.– L'alcalde: Salvador Costa Escrivà.

Mapa web