Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Paiporta. Bases que han de regir la convocatòria per a proveir quinze places d'auxiliar administratiu o administrativa, pertanyents a l'escala d'administració general.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8570 de 14.06.2019
Número identificador:  2019/5703
Referència Base de Dades:  005611/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, D/C2
      Descriptors toponímics: Paiporta



Bases que han de regir la convocatòria per a proveir quinze places d'auxiliar administratiu o administrativa, pertanyents a l'escala d'administració general. [2019/5703]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 221, de data 16 de novembre de 2018, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir quinze places d'auxiliar administratiu/iva, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, grup de classificació C2, per torn lliure, dins d'un procés de consolidació i estabilització d'ocupació temporal.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

El llistat provisional i definitiu d'admesos i exclosos i la composició del tribunal qualificador es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província de València i els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoque de conformitat amb les bases, es faran públics en el tauler d'edictes i la pàgina web municipal.



Paiporta, 30 de maig de 2019.– L'alcaldessa: Isabel Martín Gómez.

Mapa web