Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vilamarxant. Bases i convocatòria del procediment selectiu per al nomenament provisional per millora d'ocupació d'un oficial de policia local i formació de borsa de treball.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8573 de 18.06.2019
Número identificador:  2019/5822
Referència Base de Dades:  005717/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, C/C1
      Descriptors toponímics: Vilamarxant



Bases i convocatòria del procediment selectiu per al nomenament provisional per millora d'ocupació d'un oficial de policia local i formació de borsa de treball. [2019/5822]

Per resolució de la Regidoria Delegada de Personal de 3 de juny de 2019 s'ha aprovat convocar procediment selectiu per al nomenament provisional per millora d'ocupació d'un oficial de policia local i formació de borsa de treball, així com les seues bases reguladores.

Les bases de la convocatòria, així com els successius anuncis corresponents a aquest procediment, es publicaran en tauler d'edictes municipal situat en la seu electrònica, adreça https://vilamarxant.sedelectronica.es/board.

El termini per a presentar instàncies serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà des de la publicació del present anunci en Butlletí Oficial de la Província de València.

Contra el decret d'aprovació de les bases, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, de conformitat amb l'article 123.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que les haja dictades en el termini d'un mes, comptat a partir de l'endemà de publicar-se en el BOP de València, o directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de València, en el termini de dos mesos, des de la data anteriorment indicada, en virtut del que es preveu en l'article 46 de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, les persones interessades podran interposar qualsevol altre recurs si ho estimen pertinent.



Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Vilamarxant, 3 de juny de 2019.– El regidor delegat de Personal en funcions: Eliseo Sanz Serrano.

Mapa web