Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Segorbe. Correcció de les bases de la convocatòria per a proveir, amb caràcter interí, una plaça de tresorer reservada a personal amb habilitació de caràcter nacional.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8314 de 11.06.2018
Número identificador:  2018/5671
Referència Base de Dades:  005730/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1
      Descriptors toponímics: Segorbe



Correcció de les bases de la convocatòria per a proveir, amb caràcter interí, una plaça de tresorer reservada a personal amb habilitació de caràcter nacional. [2018/5671]

Acord de la Junta de Govern Local, de data 30 de maig de 2018, de l'Ajuntament de Segorbe (Castelló) referent a la rectificació de les bases de la convocatòria d'una plaça de tresorer reservada per a personal amb habilitació de caràcter nacional, amb caràcter interí.



En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 56, de 10 de maig de 2018, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir, amb caràcter interí, una plaça de tresorer reservada a personal amb habilitació de caràcter nacional.

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 66, de 2 de juny de 2018, s'ha publicat una rectificació a les bases esmentades, i s'ha establit un termini de presentació d'instàncies de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació del present edicte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Es modifica el que estableix el primer paràgraf de la base cinquena del procés selectiu.



Segorbe, 31 de maig de 2018.– L'alcalde: Rafael Magdalena Benedicto.

Mapa web