Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Betxí. Extracte de les Bases per a la provisió en propietat d'una plaça d'arquitecte/a, vacant en la plantilla de funcionaris/es d'aquest ajuntament, en execució de l'Oferta d'Ocupació Pública de 2019, mitjançant procés d'estabilització de l'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8869 de 29.07.2020
Número identificador:  2020/6022
Referència Base de Dades:  005977/2020
 



Extracte de les Bases per a la provisió en propietat d'una plaça d'arquitecte/a, vacant en la plantilla de funcionaris/es d'aquest ajuntament, en execució de l'Oferta d'Ocupació Pública de 2019, mitjançant procés d'estabilització de l'ocupació temporal. [2020/6022]

L'Ajuntament de Betxí, per resolució d'aquesta alcaldia de data 9 de juliol de 2020, va aprovar definitivament les Bases i la corresponent convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça vacant d'arquitecte/a, enquadrada en el Grup A, subgrup A1, de l'escala d'administració especial, subescala serveis tècnics, mitjançant sistema de concurs oposició lliure. El text complet de les Bases i convocatòria figura exposat en el Tauler d'Edictes de la Seu Electrònica de l'ajuntament (https://betxi.sedelectronica.es).

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils contats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Contra les esmentades Bases i la resta d'actes administratius definitius que es deriven de les mateixes, podran les persones interessades interposar el recursos adients i en la forma establerta en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

La qual cosa es fa pública per a coneixement general.



Betxí, 21 de juliol de 2020.– L'alcalde president: Alfred Remolar Franch.

Mapa web