Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Bases específiques per a la provisió en propietat de places de personal funcionari, auxiliar d'arxius i biblioteca i formació de borsa de treball per procés de consolidació o estabilització de l'ocupació temporal pel procediment de concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9111 de 21.06.2021
Número identificador:  2021/5860
Referència Base de Dades:  006149/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Tavernes de La Valldigna



Bases específiques per a la provisió en propietat de places de personal funcionari, auxiliar d'arxius i biblioteca i formació de borsa de treball per procés de consolidació o estabilització de l'ocupació temporal pel procediment de concurs oposició. [2021/5860]

Mitjançant el Decret 202101699, de 19 de maig de 2021, de la Regidoria Delegació de Personal s'ha resolt el següent:



Primer. Aprovar les següents bases específiques

Bases específiques que han de regir el procés de selecció per a la provisió en propietat de places de personal funcionari, auxiliar d'arxiu i biblioteques (subgrup C2) incloses en l'oferta pública d'ocupació i formació de borsa de treball. (exp 004-0081/2021).



1. Objecte de la convocatòria

Aquestes bases específiques tenen per objecte desenvolupar les previsions fetes en les bases generals que han de regir les convocatòries dels processos per a la selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, aprovades mitjançant Decret de data 10 de maig de 2005. Aquestes bases van ser publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de data 15 de juny de 2005, així com en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) de data 22 de juny de 2005 (exp. 4-053/2005).

Des de l'aprovació, aquests bases han estat modificades per tal d'ajustar-les a les normes legals posteriors i a la casuística i pràctica administrativa adequada en les següents ocasions:



Data decret de modificació Expedient Publicació BOPV Publicació DOGV

25 de juny de 2007 4-053/2007 11 juliol 2007 8 agost 2007

10 de maig de 2010 4-053/2010 27 maig 2010 26 maig 2010

31 d'octubre de 2011 4-084/2011 15 novembre 2011 8 novembre 2011

27 de gener de 2012 4-084/2011 27 febrer 2012 24 febrer 2012

6 de març de 2018 4-063/2018 5 abril 2018 9 abril 2018





Principalment, l'objecte d'aquests bases específiques és regular el procés selectiu per a la provisió en propietat de les places de funcionari, auxiliar d'arxiu i biblioteca, subgrup C2, incloses en l'oferta d'ocupació pública d'aquest ajuntament.

Les característiques de les places actualment incloses a l'OPE 2018, són les següents:

Denominació: auxiliar d'arxiu i biblioteca

Naturalesa: personal funcionari

Grup: subgrup C2 (art. 76 TRLEBEP).

Escala: administració especial.

Subescala: tècnica.

Classe: auxiliar.

Categoria: ---.

Nombre de vacants: una (OPE 2018; BOP 02.03.2020 i DOGV 09.03.2020).

Torn de selecció: consolidació o estabilització d'ocupació temporal.



Procediment de selecció: concurs oposició.

Llocs de treball a consolidar:

J013 auxiliar nivell 16 Arxiu i Biblioteca



En el supòsit de no procedir a cobrir la plaça vacant anteriorment detallada mitjançant el torn de consolidació o estabilització, es cobrirà pel torn lliure, per la qual cosa, donat eixe cas, hauran d'aprovar-se les bases corresponents al torn procedent.

No correspon fer cap declaració respecte al que preveu el Pla d'igualtat entre homes i dones dels empleats al servei d'aquest ajuntament en relació al sexe infrarepresentat en el total del personal adscrit a aquest tipus de places en aquest ajuntament, ja que actualment hi ha paritat entre homes i dones en el personal adscrit a l'activitat d'Arxius i Biblioteca.

Igualment, és objecte d'aquest procés selectiu la constitució d'una borsa de treball amb els aspirants que participen en el procés de selecció.



2. Legislació aplicable

En tot el que no preveuen aquests bases, s'aplicaran les bases generals que han de regir les convocatòries de les proves selectives per a la selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, així com el que estableixen les disposicions mencionades en les bases generals i altres normes que hi siguen aplicables.



3. Requisits dels aspirants

Els aspirants han de tenir els següents requisits:

– Estar en possessió del títol de Graduat Escolar o Graduat ESO, Formació Professional de Primer Grau o Elemental, o altra titulació equivalent, o bé, estar en condicions d'obtindre'ls en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.

En tot cas, els aspirants han d'aportar l'equivalència per mitjà de certificat expedit a aquest efecte per l'administració competent en cada cas.

– Tindre complits setze anys i no superar l'edat màxima de jubilació forçosa.

– Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que s'estableix a l'article 57 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TRLEBEP).

– No patir malaltia, ni estar afectat per limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades, o que les impossibilite.

– No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, ni estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques, ni estar complint la sanció ferma d'ocupació i sou del seu lloc de treball com empleat públic.

– No haver sigut condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, conforme al que es disposa en l'article 13.5 de la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor, de modificació parcial del Codi Civil i de la Llei d'enjudiciament civil.



4. Pagament dels drets d'examen

Qui vulga participar en les proves d'accés ha de sol·licitar-ho mitjançant la instància corresponent, amb el pagament dels drets de participació en el procés selectiu, tot això de conformitat amb l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la realització de proves selectives d'accés a la funció pública, sense que calga incorporar-hi el justificant de pagament, la qual cosa comprovaran d'ofici els serveis municipals.



El pagament de la taxa de participació en les proves selectives s'ha de fer dins del termini de presentació de sol·licituds. L'aspirant que no pague les taxes, o les pague fora d'eixe termini, serà declarat exclòs de participar en el procés selectiu en les llistes d'aspirants admesos, per entendre que desisteix tàcitament de participar en el procés de selecció.





5. Proves selectives

El procés selectiu constarà de dues fases: oposició i concurs.

La fase d'oposició serà prèvia a la valoració de la fase de concurs.





A) Oposició.

Els exercicis de la fase d'oposició són els següents:

– Primer exercici: (teoricopràctic). De caràcter obligatori i eliminatori.

Aquest exercici consistirà en la superació de 2 proves, una de caràcter teòric i l'altra de caràcter pràctic.

La puntuació màxima a obtenir en aquest exercici serà de 45 punts, essent necessari per a superar-lo una puntuació igual o superior a 22,50 punts així com haver optés la puntuació mínima per a superar cadascuna de les proves en què consisteix l'exercici.

La puntuació màxima a obtenir en aquest exercici serà de 45 punts, i serà necessari per a superar-lo una puntuació igual o superior a 22,50 punts, així com haver obtingut la puntuació mínima per a superar cadascuna de les proves en què consisteix l'exercici.

1.A) Prova teòrica: obligatòria i eliminatòria. Prova tipus test.

Consistirà en la realització d'una prova de coneixements referida als continguts del programa temari de les bases, a través d'un qüestionari de 30 preguntes tipus test amb 3 respostes alternatives de les quals sols una serà la resposta correcta.

El temps de duració de l'exercici serà determinat pel tribunal immediatament abans de començar l'exercici segons la dificultat de la prova plantejada.

Les respostes en blanc o incorrectes no penalitzaran ni descomptaran cap puntuació.

La qualificació d'aquest exercici serà de 0 a 15 punts, i caldrà obtenir-ne un mínim de 5,25 per superar-lo.

1.B) Prova pràctica: obligatòria i eliminatòria.

Consistirà a resoldre per escrit o mitjançant treballs pràctics un supòsit pràctic que plantejarà el tribunal immediatament abans del començament de la prova, amb un nivell de dificultat adequat al nivell de les places convocades i relacionat amb les tasques pròpies de la plaça que es convoca i el temari de la convocatòria. El supòsit plantejat versarà sobre la matèria dels temes enumerats en el temari d'aquesta convocatòria.

Per a resoldre el supòsit plantejat, s'utilitzarà l'ordinador personal de cada aspirant, amb els programes d'ofimàtica, gestió documental o gestió d'expedients que siguen necessaris. En eixe cas, no es valorarà cap exercici si no està resolt en suport informàtic.

Igualment, en vista de les característiques de l'exercici proposat, els aspirants podran servir-se en aquesta prova dels textos legals, comentaris doctrinals, llibres de consulta, bases de dades legislatives o de jurisprudència o qualssevol altres publicacions en paper o format digital que puguen utilitzar normalment en l'exercici del seu treball.

Aquesta prova serà avaluada entre 0 i 30 punts, i seran eliminats els aspirants que no obtinguen una puntuació mínima de 10,50 punts.

– Segon exercici. (Valencià) De caràcter obligatori i no eliminatori.



Consistirà en la valoració pel tribunal dels coneixements de valencià dels aspirants, relacionats amb les funcions pròpies de la plaça convocada.

La duració serà establida pel tribunal en vista de la dificultat de l'exercici proposat; la dificultat s'adequarà a la categoria i nivell del perfil lingüístic de la plaça que es convoca.

Aquesta prova serà escrita i consistirà en la redacció d'un text proposat pel tribunal qualificador que tindrà relació amb les tasques pròpies de la plaça convocada.

Els exercicis escrits de redacció es valoraran mitjançant els següents criteris:

Valoració gramatical (crèdit de punts: 11,250)

Descomptaran 0,375 punts: errors en accents, dièresis, apostrofacions, contraccions, majúscules, errors de puntuació greus (que afecten la comprensió) o repetitius, etc.

Descomptaran 0,495 punts: faltes d'ortografia (excepte les valorades en l'apartat anterior), de morfosintaxi i de lèxic.

– Com que hi ha limitació de text, la repetició d'un error comptarà tantes voltes com s'haja produït.

Adequació (crèdit de punts: 3,750)

– Es valorarà que la redacció s'ajuste al que es demana.

– Es valoraran els recursos lingüístics emprats.

– Si en la primera part es perden tots els crèdits, la segona no es valorarà.

– Es penalitzarà superar el màxim de paraules escrites. Es descomptaran 0,03 punts per cada paraula que supere el màxim establert.

Aquest exercici es qualificarà de 0 a 15 punts.



B) Concurs:

Una vegada acabada la fase d'oposició, tindrà lloc la valoració de la fase de concurs entre els aspirants que hagen superat la fase d'oposició.



Els mèrits dels aspirants s'han d'enumerar juntament amb la sol·licitud de participació en les proves selectives, i han d'estar referits únicament als mèrits que els aspirants tenen fins a la data de finalització del termini de presentació de sol·licitud de participació en les proves selectives.

Amb independència del que disposen les bases generals que hi siguen aplicables, per no contradir el que determinen aquestes bases específiques, els documents acreditatius dels mèrits de la fase d'oposició els presentaran únicament els aspirants que han superat la fase d'oposició.

A aquest efecte, una vegada finalitzat l'últim exercici eliminatori de la fase d'oposició, juntament amb la publicació de l'anunci de les puntuacions corresponents, als aspirants que continuen en el procediment selectiu per haver superat els exercicis eliminatoris se'ls donarà un termini de 5 dies per a aportar els originals o la còpia compulsada dels mèrits enumerats juntament amb la sol·licitud de participació en les proves selectives. En les dependències del Registre d'aquest ajuntament es farà l'arreplega, registre, comprovació i compulsa dels mèrits declarats en el moment de presentació de la sol·licitud d'admissió en el procés i participació en les proves selectives.

Sols es valoraran en la fase de concurs els mèrits degudament acreditats que es corresponguen amb els mèrits enumerats juntament amb la sol·licitud abans esmentada, que es presenten dins del termini de 5 dies abans esmentat, tot això sense perjudici de l'esmena o aclariment d'algun mèrit que siga requerida pel tribunal.

Els mèrits que es valoren en la fase de concurs són els següents:

a) Experiència: la prestació de serveis professionals com a funcionari o contractat laboral, en places de la mateixa categoria de la plaça convocada. És a dir, places d'auxiliar arxiu i/o biblioteca, subgrup C2.



b) Titulacions: es valorarà estar en possessió de les titulacions que es detallen en aquest apartat que siguen diferents de les que l'aspirant presente o al·legue com a requisit.

c) Coneixements de valencià: únicament seran avaluables els certificats expedits per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, Escola Oficial d'Idiomes, universitats o altres organismes oficials amb la deguda acreditació de l'equivalència.

d) Altres mèrits:

1. Treball per compte propi o aliè con a auxiliar d'arxiu o biblioteca, auxiliar documentalista, o similars.

2. Coneixement de llengües o idiomes comunitàries.

3. Diversitat funcional.

e) Cursos: es valorarà l'assistència i/o aprofitament a cursos amb certificat acreditatiu, sempre que tinguen una relació estreta amb les activitats, coneixements i/o experiència pròpies de les places convocades, i estiga reflectida de manera expressa la seua duració en hores lectives. Igualment, en compliment del Pla d'Igualtat es valorarà la formació en matèria de gènere i igualtat.



Mèrits a valorar Puntuació màxima Valoració

Experiència en aquest ajuntament 17,5 punts 0,25 punts per cada mes de serveis en la categoria convocada en aquest ajuntament fins a un màxim de 17,5 punts.

Experiència en altres administracions 5 punts 0,15 punts per cada mes de serveis en la categoria convocada en altres administracions locals fins a un màxim de 5 punts.



0,075 punts per cada mes de serveis en la categoria convocada en altres administracions públiques fins a un màxim de 5 punts.



Titulacions diferents de la que es presenta com a requisit d'accés 5 punts Graduat escolar, Graduat ESO, FP 1, Cicle bàsic d'FP: 2,50 punts

BUP, Batxiller, FP 2 o Cicle Mitjà d'FP: 3,125 punts.

Cicle Superior d'FP: 3,75 punts.

Diplomat universitari: 4,375 punts

Grau Universitari:

Llicenciat universitari, màster universitari, doctorat: 5,00 punts

Valencià 5 punts Oral / Nivell A2 del MCER: 1,25 punts

Elemental / Nivell B1 del MCER: 2,50 punts

– -– / Nivell B2 del MCER: 3,125 punts

Mitjà / Nivell C1 del MCER: 3,75 punts

Llenguatge administratiu / sense equivalència del MCER: 4,375 punts Superior / Nivell C2 del MCER: 5,00 punts

Es comptarà el certificat superior acreditat.

Altres mèrits 2,5 punts 1. Treball per compte propi o alié com a auxiliar d'arxiu, auxiliar de biblioteca, auxiliar documentalista, o similars:

Per cada mes complet de treball 0,02 punts fins a un màxim de 0,60 punts.

2. Coneixement de llengües reconegudes en l'àmbit comunitari (màxim 1,50 punts):

Es valoraran cada nivell del marc europeu segons la següent taula d'equivalències:

Nivell Bàsic = Nivell A2 del MCER 0,50 punts

Nivell Intermedi = Nivell B1 del MCER 0.75 punts

Nivell Avançat = Nivell B2 del MCER 1,00 punts

Nivell C1 = Nivell C1 del MCER 1,25 punts

Nivell C2 = Nivell C2 del MCER 1,50 punts

Es comptarà el certificat superior de cada llengua acreditada.

3. Diversitat funcional (màxim 0,60 punts):



Diversitat superior al 33 % 0,30 punts.

Diversitat superior al 66 % 0,60 punts

Cursos 5 punts 0,0625 punts per hora de curs o acció formativa.

Puntuació màxima 40 punts 40 % del total possible (60 oposició – 40 concurs)





Acreditacions: per a valorar els mèrits referits han d'acreditar-se en la forma que a continuació es detalla:

a) Experiència: mitjançant certificat expedit per l'òrgan competent de l'administració on s'hagen prestat els serveis, que es detallarà per mesos complets de serveis prestats.

b) Titulacions superiors: mitjançant l'aportació de l'original o còpia degudament compulsada o electrònica autèntica del títol expedit per l'organisme públic competent.

c) Coneixements de valencià: mitjançant l'aportació de l'original o còpia degudament compulsada o electrònica autèntica del títol expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o altres organismes oficials, si escau, original o còpia compulsada del títol equivalent, sempre que l'aspirant acredite l'equivalència de l'organisme competent.

d) Altres mèrits:

1. Treball per compte propi o alié com a auxiliar d'arxiu, auxiliar de biblioteca, auxiliar documentalista, o similars: Còpia del contracte de treball o altre document acreditatiu, tots dos acompanyats del document de temps i períodes de cotitzacions a la seguretat social en el grup cotització 07.

2. Coneixement de llengües comunitàries: els idiomes comunitaris s'acreditaran mitjançant certificat de coneixements de l'Escola Oficial d'Idiomes i/o universitats, o títols equivalents degudament, acreditada aquesta circumstància per l'aspirant.

3. Diversitat funcional: certificat emés per l'organisme competent en què s'acredite el grau de diversitat funcional.

e) Cursos: la realització de cursos s'acreditarà a través de certificats o diplomes, i es valorarà únicament si van ser organitzats o convocats per universitats, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, i altres entitats o centres docents públics o privats dels prevists en la Llei orgànica 8/1985, de 13 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagen sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat, o estiguen inclosos dins del marc dels plans de formació contínua de les administracions públiques. No es podran valorar ni es tindran en compte els cursos que no expressen la duració en hores lectives.

6. Creació d'una borsa de treball preferent i borsa de treball supletòria

– Borsa de treball preferent:

De conformitat amb el que disposa el Pla d'ordenació de recursos humans aprovat mitjançant acord del Ple de la Corporació de data 10 de febrer de 2020 (punt 2.2 de l'ordre del dia), publicat en el tauler electrònic de l'Ajuntament i en el DOGV de data 9 de març de 2020, els que tinguen un nomenament com a funcionaris interins que ocupen els llocs de treball que han estat objecte de convocatòria pel torn de consolidació o estabilització d'ocupació temporal, en cas que no superen el procés de consolidació o estabilització convocat o no siguen proposats pel tribunal per a nomenar-los com a funcionaris en propietat, constituiran una borsa de treball per a futurs nomenaments com a funcionaris interins, que tindrà prioritat sobre qualsevol borsa de treball que es constituïsca o s'haja constituït amb anterioritat.

L'ordre de prioritat dins d'aquesta borsa de treball preferent estarà donada per la suma dels punts totals obtinguts en el procés selectiu convocat per consolidació o estabilització d'ocupació temporal, i serà un requisit imprescindible per a formar part de la borsa preferent haver participat en aquest procés selectiu.

– Borsa de treball supletòria:

Pel que fa a la resta d'aspirants del procés selectiu, es constituirà una borsa de treball supletòria respecte de l'anterior, segons les normes i criteris establerts en les bases generals de funcionament i constitució de les borses de treball vigents en el moment de finalització d'aquest procés de selecció de consolidació o estabilització d'ocupació temporal.





7. Programa de temes

Matèries comunes:

Tema 1. La Constitució Espanyola de 1978. Característiques. Estructura. Drets i deures fonamentals dels espanyols. La reforma constitucional. El Defensor del Poble.

Tema 2. L'acte administratiu: classes i elements. Eficàcia (executivitat i executorietat), Validesa (nul·litat, anul·labilitat, irregularitat). Revisió dels actes administratius. El procediment administratiu. Fases. Iniciació. Instrucció. Terminació.

Tema 3. Règim local espanyol. Principis constitucionals. Competències. Organització municipal. Competències.

Tema 4. Personal al servei de les entitats locals. Organització. Drets, deures i incompatibilitats. Règim disciplinari.



Matèries específiques:

Tema 5. Concepte, missió i funcions de la biblioteca pública.

Tema 6. Legislació i normativa en matèria de biblioteques. Llei 4/2011, de 23 de març, de la Generalitat, de Biblioteques de la Comunitat Valenciana

Tema 7. El sistema espanyol de biblioteques. Criteri i competències de les diferents administracions. Sistema bibliotecari valencià

Tema 8. La col·lecció: formació i manteniment. Selecció i adquisició de fons.

Tema 9. Procés tècnic dels fons bibliogràfics: registre, segellat, catalogació i sistemes de classificació. Descripció normalitzada de fons bibliogràfics: la norma ISBD, RDA i format MARC21 per a registres bibliogràfics.

Tema 10. Els catàlegs. Serveis i recursos d'informació als usuaris des dels catàlegs en línia. Els catàlegs col·lectius.

Tema 11. Els programes de gestió bibliotecària. ABSYSNET.

Tema 12. Serveis als usuaris: préstec, préstec interbibliotecari, servei d'informació i referència, la formació i orientació als usuaris.



Tema 13. La biblioteca digital, impacte i transformacions en els serveis bibliotecaris. Activitats culturals i animació a la lectura en la biblioteca pública.

Tema 14. Concepte d'arxiu: història i evolució. Concepte de document. Valors dels documents. Legislació i normativa en matèria d'arxius. Llei 3/2005 d'Arxius de 15 de juny de la Generalitat Valenciana.



Tema 15. La documentació administrativa municipal. L'expedient administratiu.

Tema 16. L'organització de l'arxiu: classificació i ordenació. Els instruments de descripció: guies, inventaris, catàlegs i índex.

Tema 17. La normalització en la descripció arxivística: la norma ISAD (G). La Norma Internacional per a Registres d'Autoritat Arxivístiques d'Organismes, Persones i Famílies: la ISAAR (CPF).

Tema 18. La Llei de Prevenció de Riscos laborals. Conceptes bàsics. Drets i obligacions. La Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes. El principi d'igualtat i la tutela contra la discriminació. Polítiques públiques per a la igualtat. El principi d'Igualtat en l'ocupació pública.

Tema 19. L'organització municipal de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna. L'organigrama dels seus òrgans unipersonals i col·legiats. Protecció de dades i accés a la informació i transparència a l'Ajuntament de Tavernes: el Reglament Europeu de Protecció de Dades i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades: àmbit d'aplicació, conceptes, principis, drets dels afectats, mesures de seguretat i règim sancionador; La Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.



Tema 20. Ordenances i reglaments de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Especial referència als següents:

– Reglament orgànic municipal

– Reglament de participació ciutadana

– Reglament d'actuació preferencial del valencià

– Ordenança municipal de transparència, accés a la informació pública i reutilització

– Ordenança reguladora de l'administració electrònica

– Reglament arxiu municipal

– Reglament de funcionament i ús del servei de biblioteca municipal



Segon

Publicar aquests bases en el tauler electrònic d'edictes municipal, en el Butlletí Oficial de la Província de València, Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i la pàgina web de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (www.tavernes.es).



Tercer

Igualment, significar que aquest acte, de conformitat amb l'article 52.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, posa fi a la via administrativa.

Contra aquest acte es poden interposar els següents recursos:

– Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició o impugnar-lo directament davant la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el supòsit que s'interpose el recurs de reposició, s'ha de fer davant de l'òrgan municipal que va dictar l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà del dia que va tenir lloc la notificació de l'acte. La interposició impedirà, fins a la resolució expressa o presumpta, la utilització de la via contenciosa administrativa, de conformitat amb la legislació de procediment administratiu. El recurs de reposició caldrà que es resolga i es notifique en el termini d'un mes; en cas contrari, s'entendrà desestimat i quedarà oberta la via contenciosa administrativa.

– En el supòsit que es decidisca interposar el recurs contenciós administratiu directament, es farà davant del Jutjat Contenciós Administratiu de València, en els terminis següents:

– Dos mesos comptats des de l'endemà de la notificació de l'acte administratiu que s'impugna.

– Dos mesos des del dia en què es notifique la resolució del recurs de reposició presentat.

– Sis mesos des del transcurs d'un mes des de la interposició del recurs de reposició sense que es notifique la resolució.

Tot això sense perjudici que es faça ús de qualsevol altra acció o recurs que s'estime convenient en defensa dels drets dels interessats».







Tavernes de la Valldigna, 24 de maig de 2021.– El cap de l'Activitat de Recursos Humans i Gestió de Personal: Valentín Vercher Manclús.

Mapa web