Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Elda. Convocatòria i bases específiques dels processos selectius per a la provisió en propietat de llocs a cobrir per funcionaris i funcionàries de carrera.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9115 de 28.06.2021
Número identificador:  2021/6595
Referència Base de Dades:  006348/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Elda



Convocatòria i bases específiques dels processos selectius per a la provisió en propietat de llocs a cobrir per funcionaris i funcionàries de carrera. [2021/6595]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 83, de data 5 de maig de 2021 (https://acurtar.link/8Dzgg) s'ha publicat l'acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Elda, d'aprovació de la convocatòria i bases específiques per les quals es regiran els processos selectius per a la provisió de les següents places, com a personal funcionari de carrera:



– Quatre places de tècnic d'administració general, subgrup A1, en torn lliure, una mitjançant el sistema de concurs oposició, per procés d'estabilització d'ocupació temporal i tres mitjançant oposició.

(Enllaç https://acurtar.link/kz3eB)

– Tres places d'arquitecte tècnic, subgrup A2, en torn lliure, una mitjançant el sistema de concurs oposició, per procés d'estabilització d'ocupació temporal i dues mitjançant oposició.

(Enllaç https://acurtar.link/9wvYi)

– Tres places d'administratiu d'administració general, subgrup C1, en torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició.

(Enllaç https://acurtar.link/1XsyH)

– Una plaça de tècnic de turisme, subgrup A2, en torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició, per procés d'estabilització d'ocupació temporal.

(Enllaç https://acurtar.link/kwEXw)

– Una plaça d'informador turístic, subgrup C1, en torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició, per procés d'estabilització d'ocupació temporal.

(Enllaç https://acurtar.link/nTUne)

– Dues places d'operari de vies i obres, subgrup AGP, en torn lliure, una mitjançant el sistema de concurs oposició, per procés d'estabilització d'ocupació temporal i una mitjançant oposició.

(Enllaç https://acurtar.link/mhw9X)

– Una plaça d'inspector d'activitats qualificades, subgrup C2, mitjançant el sistema de concurs oposició, per procés d'estabilització d'ocupació temporal.

(Enllaç https://acurtar.link/sy95X)



El text íntegre de cadascuna de les bases específiques està disponible en el tauler d'anuncis de la seu electrònica electrònic de l'Ajuntament d'Elda (https://eamic.elda.es) i en la seua pàgina web, en l'apartat de Recursos Humans /convocatòries accés lliure/

(http://www.elda.es/recursos-humanos/convocatorias-acceso-libre/).

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Elda, 9 de juny de 2021.– L'alcalde: Rubén Alfaro Bernabé.

Mapa web