Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 27 de juny de 2019, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8586 de 08.07.2019
Número identificador:  2019/6709
Referència Base de Dades:  006353/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Hospital General Universitari de València
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, A/A1



RESOLUCIÓ de 27 de juny de 2019, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convoca una borsa d'ocupació temporal de la categoria de facultatiu i facultativa especialista en medicina nuclear (BET/06/19). [2019/6709]

De conformitat amb les normes reguladores per a la contractació de duració determinada i la millora d'ocupació, aprovades per la Resolució de 15 de juny de 2016, del director gerent del CHGUV (DOGV 7811, 22.06.2016), seguint el que es disposa en els articles 10.2 i 11 de les referides normes i en ús de les atribucions contingudes en l'apartat segon, punt 10, de l'Acord de 12 de desembre de 2003, del Consell de Govern i del president del Consell, pel qual es deleguen atribucions en matèria de personal, de contractació administrativa i gestió econòmica en diversos òrgans del Consorci Hospital General Universitari de València, resolc convocar la borsa d'ocupació temporal de la categoria de facultatiu/va especialista en medicina nuclear del CHGUV, conformement amb el que es disposa en les esmentades normes i en les següents bases:



1. Objecte

La convocatòria té per objecte constituir la borsa d'ocupació temporal de la categoria de facultatiu/va especialista en medicina nuclear del CHGUV (BET/06/19).



2. Requisits

Per a formar part de les bosses s'han de complir i acreditar els següents requisits:

a) Estar en possessió de la titulació de graduat/a o llicenciat/a en medicina i l'especialitat en medicina nuclear.

b) Posseir l'aptitud psicofísica i funcional necessària per a l'acompliment de les funcions pròpies de la plaça i categoria a la qual s'opta.

c) No haver sigut separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública o servei de salut, ni trobar-se inhabilitat/ada per a l'exercici de funcions públiques, ni si escau per a l'exercici de la corresponent professió.

d) Complir els altres requisits i obligacions establits en l'article 3 de les normes reguladores per a la contractació de duració determinada i la millora d'ocupació aprovades per Resolució de 15 de juny de 2016, del director gerent del CHGUV, tot això sense perjudici de les restants obligacions pròpies de la relació laboral.

Els requisits han de complir-se l'últim dia de termini de presentació de sol·licituds i cal mantenir-los durant tot el temps de permanència en la borsa corresponent.



3. Sol·licituds, termini i documentació necessària

3.1. Sol·licituds i documentació adjunta.

A les sol·licituds de participació, conformement amb el model que es recull en l'annex adjunt, emplenades com cal, s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa dels mèrits que es pretenen fer valer (original o fotocòpia degudament compulsada per anvers i revers), d'acord amb el barem establit en la base 11.1 de les normes reguladores del procediment, a excepció de l'apartat 11.1.B del barem de mèrits, que han de ser acreditats i valorats d'ofici, si escau.



La comissió de valoració, que només pot valorar la documentació acreditada com cal i aportada dins del termini i en la forma escaient, pot requerir qualsevol aclariment sobre aquesta. Quan el requeriment no siga atés no serà valorat el mèrit corresponent. En cas de constatar-se l'existència d'inexactituds o falsedats, l'òrgan de gestió podria excloure-les sense perjudici de les responsabilitats de qualsevol altra mena que foren exigibles.

3.2. Termini i lloc de presentació.

El termini per a presentar les sol·licituds serà d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i acabarà el mateix dia del mes següent a aquell en què s'haja publicat. Si fora inhàbil, el termini acabaria al següent dia hàbil.

Les sol·licituds emplenades i la seua documentació adjunta s'han de presentar preferentment en el Registre General del CHGUV (horari de 09.00 a 14.00, de dilluns a divendres) o, en defecte d'això, a través de qualssevol de les formes possibles de conformitat amb el que es disposa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En cas d'optar-se per la presentació de la sol·licitud a través de les oficines de Correus, haurà d'observar-se la forma establida en l'article 31 del Reial decret 1.829/1999, de 3 de desembre, pel qual s'aprova el reglament que regula la prestació de serveis postals. De manera que les sol·licituds s'han de presentar en sobre obert, i ha de constar en la capçalera dels documents, amb claredat, el nom de l'oficina així com el lloc, data, hora i minut de la seua admissió; ja que si no es feia així, la seua data d'entrada seria la que consta en el Registre General del CHGUV. Els sobres han d'enviar-se a la següent adreça postal: Consorci Hospital General Universitari de València, av. Tres Creus, 2 – CP 46014.



4. Procediment

Després d'haver acabat el termini de presentació de sol·licituds, la comissió de valoració avaluarà els mèrits acreditats d'acord amb el barem aplicable i seguidament han de publicar la relació provisional, ordenada per puntuació. Aquesta relació s'ha de fer pública en el tauler d'anuncis i en la web corporativa per un termini de 15 dies hàbils, a fi que els aspirants, si escau, presenten en aquest termini les al·legacions que consideren oportunes.

Després d'haver conclòs el termini de presentació d'al·legacions i, si escau, d'haver-les resolt, les comissions de valoració publicaran en els mateixos mitjans la relació definitiva, que serà remesa com a proposta a l'òrgan competent per a la constitució de la borsa.



5. Barem

S'ha d'aplicar el següent barem, establit en l'article 11.1 de les normes reguladores del procediment:

A. Formació i experiència professional, fins a un màxim de 70 punts:

a) Per cada mes complet treballat en institucions sanitàries públiques, tant de gestió directa com indirecta, en la mateixa categoria i si escau especialitat, 0,30 punts.

b) Per cada mes complet treballat en institucions sanitàries públiques tant de gestió directa com indirecta, en categoria diferent i si escau especialitat, 0,15 punts.

c) Formació en l'especialitat a la qual s'opta per la via de professional intern/a resident:

– Especialitat amb programa formatiu de 2 anys, 14,4 punts.

– Especialitat amb programa formatiu de 3 anys, 21,6 punts.

– Especialitat amb programa formatiu de 4 anys, 28,8 punts.

– Especialitat amb programa formatiu de 5 anys, 36 punts.

A aquest efecte es tindrà en compte la duració del programa formatiu per a l'especialitat en el moment d'aplicació del barem.

B. Resultat obtingut en les proves selectives, fins a un màxim de 26 punts:

S'ha de valorar la nota obtinguda en les últimes proves selectives convocats pel CHGUV en la categoria o especialitat de què es tracte, de conformitat amb la següent escala:

B.1) Nota del primer exercici:

De 0,5 a 3,99: 2 punts.

De 4 a 4,99: 4 punts.

De 5 a 6,99: 6 punts.

De 7 a 10: 8 punts.

B.2) Nota del segon exercici:

De 0,5 a 3,99: 3 punts.

De 4 a 4,99: 6 punts.

De 5 a 6,99: 12 punts.

De 7 a 10: 18 punts.

En el cas de tractar-se d'exercici únic, s'aplicaria el següent barem:



De 0,5 a 3,99: 5 punts.

De 4 a 4,99: 10 punts.

De 5 a 6,99: 18 punts.

De 7 a 10: 26 punts.

C. Coneixements de valencià.

S'ha d'acreditar mitjançant l'aportació de la certificació expedida per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, que es valorarà conformement amb aquesta escala:

Nivell oral – A2: 1,00 punts.

Nivell elemental – B1: 2,00 punts.

Nivell intermedi – C1: 3,00 punts.

Nivell superior – C2: 4,00 punts.

Es valorarà exclusivament el nivell més alt acreditat.



Els empats en les puntuacions finals s'han de resoldran a favor de l'aspirant amb major puntuació en l'apartat B del barem (resultat obtingut en les proves selectives). En cas de persistir l'empat es resoldria per ordre alfabètic dels cognoms, seguint la lletra utilitzada en l'última oferta d'ocupació pública del CHGUV.

La comissió només pot valorar els mèrits obtinguts fins a la data de la publicació de la present resolució en el DOGV.



6. Comissió avaluadora

Per a la valoració dels mèrits es constituirà una comissió de conformitat amb el que es disposa en l'article 14 de les normes reguladores. Aquesta comissió s'ha de fer pública en el tauler d'anuncis i en la web corporativa.



7. Normativa aplicable

La present convocatòria i les bosses que es constituïsquen es regeixen per la Resolució de 15 de juny de 2016, del director gerent, d'aprovació de les normes reguladores per a la contractació de duració determinada i la millora d'ocupació. Tot això sense perjudici de les restants normes jurídiques que puguen ser aplicables.



8. Règim jurídic

La relació laboral que es formalitze, si escau, es regeix per les clàusules del contracte de treball, pel que es disposa en el conveni col·lectiu del personal laboral del CHGUV, per l'Estatut dels treballadors i per les altres normes aplicables.



9. Publicitat

En compliment de la disposició final primera de les normes reguladores del procediment la present convocatòria s'ha de publicar en el DOGV. La resta de resolucions i acords de l'òrgan de gestió o de les comissions de valoració s'ha de fer pública, de manera oficial, en el tauler d'anuncis de la Direcció de Recursos Humans del CHGUV, i amb caràcter informatiu, es publicaran en la web corporativa.





10. Recursos

Contra la present convocatòria, que no esgota la via administrativa, podrà interposar-se un recurs d'alçada davant la Presidència del CHGUV, dins del termini d'un mes des de l'endemà de la seua publicació, sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que es considere procedent, de conformitat amb el que es disposa en els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Després d'haver transcorregut l'esmentat termini sense que s'haja interposat cap recurs, aquesta resolució serà ferma amb caràcter general.



València, 27 de juny de 2019.– El director gerent del CHGUV: Enrique Ortega González.

Mapa web