Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 25 de juny de 2018, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, de correcció d'errades de l'Ordre 3/2018, de 23 d'abril, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior de gestió en geodèsia i cartografia, A2-12, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 30/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016, i ampliació del termini per a presentar sol·licituds.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8328 de 29.06.2018
Número identificador:  2018/6377
Referència Base de Dades:  006421/2018
 



RESOLUCIÓ de 25 de juny de 2018, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, de correcció d'errades de l'Ordre 3/2018, de 23 d'abril, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior de gestió en geodèsia i cartografia, A2-12, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 30/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016, i ampliació del termini per a presentar sol·licituds. [2018/6377]







Amb data 27.04.2018 es va publicar l'Ordre 3/2018, de 23 d'abril, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior de gestió en geodèsia i cartografia, A2-12, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 30/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'Administració de la Generalitat.



Detectats errors en el temari i en el text de l'Ordre, fent ús de les atribucions previstes en l'article 9.1.i de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana i vista la proposta de la direcció general de Funció Pública, resol:





Primer

Corregir l'apartat 2, Condicions generals de les persones aspirants. Epígraf 2.1.3, versió en castellà, en el sentit següent:



On diu:

«2.1.3. Titulación: estar en posesión del título universitario de Ingeniería Técnica Topográfica, o bien, título universitario oficial de grado más título oficial de máster universitario que, de acuerdo con los planes de estudio vigentes, habiliten para ejercer las actividades de carácter profesional relacionadas con las funciones asignadas a la escala del cuerpo, o cumplidas las condiciones para obtenerlos antes de la finalización del plazo de presentación de solicitudes y dispongan del certificado que lo acredite»;

Ha de dir:

«2.1.3. Titulación: estar en posesión del título universitario de Ingeniería Técnica Topográfica, o bien, título universitario oficial de grado que, de acuerdo con los planes de estudio vigentes, habiliten para ejercer las actividades de carácter profesional relacionadas con las funciones asignadas a la escala del cuerpo, o cumplidas las condiciones para obtenerlos antes de la finalización del plazo de presentación de solicitudes y dispongan del certificado que lo acredite».



Segon

Corregir l'annex I en el sentit següent:

Es substitueix l'annex I, 30 temes de la part general, pel nou annex I, 25 temes de la part general.



Tercer

Prorrogar el termini de presentació d'instàncies en vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana amb l'objecte d'evitar possibles perjuís als aspirants.



València, 25 de juny de 2018.– La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao.







ANNEX I

Part general



I. DRET CONSTITUCIONAL I ORGANITZACIÓ ADMINISTRATIVA

1. La Constitució Espanyola de 1978. Característiques, estructura i reforma. Els principis constitucionals, els drets fonamentals i les llibertats públiques: regulació, protecció i restriccions. Suspensió dels drets.



2. La Corona: la seua regulació en la Constitució espanyola. Les Corts Generals. Les cambres: composició, organització i funcions. Especialment la funció legislativa.

3. El Govern i l'Administració pública: regulació constitucional. Relacions entre el Govern i les Corts Generals.

4. L'organització territorial de l'Estat. Les comunitats autònomes. Organització política i administrativa. El sistema de distribució de competències en la Constitució. La legislació bàsica de l'Estat.

5. El poder judicial. La regulació constitucional de la justícia. El Consell General del Poder Judicial. Composició i funcions. El Tribunal Constitucional. Naturalesa, composició i competències. Procediments



6. Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes. Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere.



II. DRET AUTONÒMIC

7. L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.

8. Les Corts. El sistema electoral i l'estatut dels diputats. Organització i funcionament. Competències.

9. El president o presidenta de la Generalitat. Elecció i estatut personal. Atribucions. El Consell. Composició, procés de formació i funcions. La potestat reglamentària. Relacions entre el Consell i les Corts.



10. Govern i Administració. Els consellers o les conselleres. Estatut personal. L'Administració pública de la Generalitat. Organització, competència i estructura. Organització territorial de les conselleries. L'Administració institucional de la Generalitat. Responsabilitat dels membres del Consell i de l'Administració pública de la Generalitat.

11. La Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector instrumental i de subvencions: àmbit d'aplicació i hisenda pública de la Generalitat. Els pressupostos de la Generalitat.

12. Llei 9/2003, de 2 d'abril, de la Generalitat, per a la igualtat de dones i homes.



III. UNIÓ EUROPEA

13. Característiques de l'ordenament jurídic de la Unió Europea. Fonts del dret de la Unió Europea. Tractats constitutius. Els reglaments. Les directives.

14. Les institucions de la Unió Europea: el Parlament Europeu. El Consell Europeu. El Consell. La Comissió Europea. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea. El Tribunal de Comptes.



IV. DRET ADMINISTRATIU

15. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques: àmbit d'aplicació i principis generals. La iniciativa legislativa i la potestat per a dictar reglaments i altres disposicions. La Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic: disposicions generals, principis d'actuació i funcionament del sector públic.

16. Les persones interessades en el procediment. L'activitat de les administracions públiques. Normes generals. Termes i terminis.

17. Iniciativa legislativa i potestat per a dictar reglaments i altres disposicions. Requisits dels actes administratius. Eficàcia dels actes. Nul·litat i anul·labilitat.

18. Disposicions sobre el procediment administratiu comú. Iniciació. Ordenació. Instrucció. Finalització. Execució.

19. La revisió dels actes en via administrativa. La revisió d'ofici. Recursos administratius.

20. Principis de la potestat sancionadora.

21. La responsabilitat patrimonial de les administracions públiques. Responsabilitat de les autoritats i personal al seu servei.

22. Els contractes del sector públic. Objecte i àmbit d'aplicació de la Llei de contractes del sector públic. Delimitació dels tipus contractuals. Perfecció i forma del contracte. Règim d'invalidesa. Parts del contracte. Objecte, pressupost base de licitació, valor estimat, preu del contracte i la seua revisió. Normes generals de la preparació de contractes per les administracions públiques



V. OCUPACIÓ PÚBLICA

23. Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic. Llei d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Llei de reconeixement de serveis previs en l'Administració pública.



24. Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

25. La selecció, provisió de llocs de treball i la carrera professional del personal al servei del personal de l'Administració de la Generalitat. Les condicions de treball del personal al servei de l'Administració de la Generalitat. Normativa reguladora.

Mapa web