Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cullera. Informació pública de la convocatòria i bases reguladores per a la provisió en propietat de quinze places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8588 de 10.07.2019
Número identificador:  2019/6594
Referència Base de Dades:  006427/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Cullera



Informació pública de la convocatòria i bases reguladores per a la provisió en propietat de quinze places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació. [2019/6594]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 117, de data 19.06.2019, s'han fet públiques les bases específiques íntegres que han de regir la convocatòria per a la provisió de quinze places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació mitjançant el sistema de concurs oposició lliure.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de València, així com al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

Cosa que es fa pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per al coneixement en general i de les persones interessades.



Cullera, 19 de juny de 2019.– La tinenta d'alcalde, delegada de Recursos Humans: Silvia T. Roca Palomares. El secretari general: Javier A. Gieure Le Caressant.

Mapa web