Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2018, del director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, per la qual es dóna publicitat a l'oferta d'ocupació pública de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana de 2018.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8329 de 02.07.2018
Número identificador:  2018/6443
Referència Base de Dades:  006491/2018
 



RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2018, del director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, per la qual es dóna publicitat a l'oferta d'ocupació pública de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana de 2018. [2018/6443]

En ús de les facultats conferides en l'article seté del Decret 144/1986, de 24 de novembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova l'estatut de l'entitat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, el Consell d'Administració va aprovar, amb data 11 de juny de 2018, l'oferta d'ocupació pública d'FGV corresponent a 2018, facultant al director gerent per a la realització de quantes actuacions resultaren necessàries per al seu compliment i execució.

Conforme a la normativa d'aplicació, la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, ha emès informe favorable a l'oferta d'ocupació pública d'FGV per a 2018.



Per tot això, en execució de les atribucions previstes en l'article 70.2 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i amb l'autorització de la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, i conforme a les facultats delegades en aquesta Gerència pel Consell d'Administració de l'Entitat l'11 de juny de 2018, aquesta Gerència, resol:





Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'Oferta d'Ocupació Pública de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana corresponent a 2018, que ascendeix a un total de quinze (15) places conforme figura en l'annex d'aquesta resolució.



Segon

L'Oferta d'Ocupació Pública conté places corresponents a llocs de treball dotats pressupostàriament i previstos en la Relació de Llocs de treball que FGV ha elaborat i que es troba actualment pendent d'aprovació per l'Administració pública competent, estan exercint-se de forma interina.



No procedeix reservar places per a la cobertura mitjançant promoció interna per estar aquest mecanisme regulat al text refós de la Normativa Laboral d'FGV i actuar de forma independent, per la qual cosa s'estableix un únic torn lliure que es desglossa en un torn lliure general i un altre per a persones amb diversitat funcional.



Tercer

Els processos selectius derivats d'aquesta Oferta d'Ocupació Pública hauran de desenvolupar-se per la Direcció d'FGV en el termini màxim de tres (3) anys, conforme al que s'estableix en l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.



Quart

Es reservaran fins a un set per cent (7 %) dels llocs a persones amb diversitat funcional.

En els corresponents processos selectius que es realitzen per a la dotació dels llocs recollits en aquesta Oferta d'Ocupació Pública, s'establirà la regulació que contemple la forma de garantir que la discapacitat que acrediten els aspirants resulta compatible amb l'acompliment de les funcions i tasques genèriques consubstancials a les places a cobrir sense que resulte necessari adaptar el lloc de treball, sobre la base dels criteris i canals mèdics i psicològics que determinen, en FGV, les condicions que han de complir els ocupants dels diversos llocs de l'organització.





Cinqué

A fi de promoure la igualtat efectiva de gènere, les bases de la convocatòria de places inclouran com a primer criteri de desempat, la resolució en favor del gènere que estigués infrarepresentat, a nivell d'FGV, en el col·lectiu al que pertanga la plaça o places a cobrir, establint-se com a criteris secundaris de desempat qualssevol altres de comuna utilització: sorteig, edat, lletra del cognom, etc.

La present resolució tindrà els efectes que procedeixin d'acord a les seues característiques i naturalesa a partir de l'endemà de la seua publicació i contra aquesta, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació. Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació, davant l'òrgan que l'ha dictada.





València, 28 de juny de 2018.– El director gerent: Juan Andrés Sánchez Jordán.

Mapa web