Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dolores. Convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça de treballador o treballadora socials per consolidació i estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9118 de 01.07.2021
Número identificador:  2021/7096
Referència Base de Dades:  006526/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Dolores



Convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça de treballador o treballadora socials per consolidació i estabilització d'ocupació temporal. [2021/7096]

Per la Resolució de l'Alcaldia número 2021/0729, de data 10 de maig de 2021, de l'Ajuntament de Dolores (Alacant), ha sigut aprovada la convocatòria i bases per a la selecció d'una plaça de treballador/a social.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, número 90, de 14 de maig de 2021, s'han publicat íntegrament les bases específiques que han de regir el procés extraordinari de consolidació/estabilització d'ocupació temporal per a la selecció i cobertura en propietat d'una plaça de treballador/a social, escala d'administració especial, subescala tècnica, vacant en la plantilla, i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, dins del procés de consolidació/estabilització d'ocupació, i serà proveïda pel sistema de selecció: concurs oposició lliure.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els altres anuncis referents als processos d'aquesta es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, i a partir del començament de les proves en el tauler d'anuncis i pàgina web de l'Ajuntament, i no serà necessari efectuar notificacions o avisos individuals a les persones opositores sobre el desenvolupament de les proves.



Dolores, 16 de juny de 2021.– L'alcalde: José Joaquín Hernández Sáez.

Mapa web