Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dolores. Convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça d'auxiliar de turisme per consolidació i estabilització d'ocupació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9118 de 01.07.2021
Número identificador:  2021/7098
Referència Base de Dades:  006528/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Dolores



Convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça d'auxiliar de turisme per consolidació i estabilització d'ocupació. [2021/7098]

Per la Resolució de l'Alcaldia número 2021/0724, de data 7 de maig de 2021, de l'Ajuntament de Dolores (Alacant), ha sigut aprovada la convocatòria i bases per a la selecció d'una plaça d'auxiliar de turisme.



En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 90, de 14 de maig de 2021, s'han publicat íntegrament les bases específiques que han de regir el procés extraordinari de consolidació/estabilització d'ocupació temporal per a la selecció i cobertura en propietat d'una plaça d'auxiliar de turisme, grup C2, escala administració especial, subescala de serveis especials, vacant en la plantilla i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, i serà proveïda pel sistema de selecció: concurs oposició lliure.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els altres anuncis referents als processos d'aquesta es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, i a partir del començament de les proves en el tauler d'anuncis i pàgina web de l'Ajuntament, i no serà necessari efectuar notificacions o avisos individuals a les persones opositores sobre el desenvolupament de les proves.



Dolores, 16 de juny de 2021.– L'alcalde: José Joaquín Hernández Sáez.

Mapa web