Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dénia. Bases específiques del procés selectiu per a la provisió amb personal funcionari de carrera de dos llocs de tècnic o tècnica mitjans en enginyeria.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9118 de 01.07.2021
Número identificador:  2021/6732
Referència Base de Dades:  006529/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Dénia



Bases específiques del procés selectiu per a la provisió amb personal funcionari de carrera de dos llocs de tècnic o tècnica mitjans en enginyeria. [2021/6732]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 109 de 10.06.2021 es publiquen íntegrament les següents bases específiques de la convocatòria:



Bases específiques i convocatòria, que han de regir el procés de selecció com a personal funcionari de carrera de dos llocs de tècnic/a mitjans en enginyeria vinculats a dues places d'enginyer/a tècnics industrials, per torn mobilitat interadministrativa, escala administració especial, subescala tècnica, titulació A2, mitjançant concurs.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà hàbil al de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i a partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'edictes de la seu electrònica municipal (https://oac.denia.es/va/index.aspx), i a efectes merament informatius, en la pàgina web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es).



Dénia, 11 de juny de 2021.– L'alcalde president: Vicent Grimalt Boronat.

Mapa web