Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ d'11 de juliol de 2019, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, per la qual es convoca l'ampliació de la bossa d'ocupació temporal de la categoria d'infermer i infermera.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8591 de 15.07.2019
Número identificador:  2019/7148
Referència Base de Dades:  006576/2019
 



RESOLUCIÓ d'11 de juliol de 2019, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, per la qual es convoca l'ampliació de la bossa d'ocupació temporal de la categoria d'infermer i infermera. [2019/7148]

Mitjançant Resolució de 20 de març de 2017, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària (IVASS), es va convocar bossa d'ocupació temporal de les categories de cuidador/a, infermer/a i cuiner/a.

Posteriorment, mitjançant resolució de 3 de desembre de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, es va convocar la primera actualització de les bosses d'ocupació temporal de l'IVASS de les categories de cuidador/a, infermer/a i cuiner/a.

Posada en funcionament l'actualització de la bossa, actualment es troba esgotada la bossa corresponent a la categoria d'infermer/a.



A la vista de l'exposat, esgotament de la bossa de la categoria d'infermer/a, i davant la previsió de necessitats de cobertura de llocs, es procedeix obrir un període de presentació d'instàncies per a ampliar la bossa d'aquesta categoria, permetent la inscripció de nous candidats/as.



Les persones interessades formalitzaran la seua inscripció en la forma establida en la Resolució de 3 de desembre de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària (IVASS), per la qual es convoca la primera actualització i es modifiquen les bases de la bossa d'ocupació temporal de les categories de cuidador, infermer i cuiner convocada mitjançant Resolució de 20 de març de 2017. El termini d'inscripció de sol·licituds serà de cinc dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució.



València, 11 de juliol de 2019.– El director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària: Ángel Bonafé Osca.

Mapa web