Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alborache. Bases específiques del procés selectiu per a la provisió d'una plaça de subaltern o subalterna de serveis múltiples.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9119 de 02.07.2021
Número identificador:  2021/7079
Referència Base de Dades:  006578/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Alborache



Bases específiques del procés selectiu per a la provisió d'una plaça de subaltern o subalterna de serveis múltiples. [2021/7079]

En la pàgina web de l'Ajuntament https://www.alborache.es/ i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal, així com en el Butlletí Oficial de la Província de València número 115, de 17 de juny de 2021, s'han publicat íntegres les bases específiques per a la provisió d'una plaça de subaltern/a de serveis múltiples de naturalesa funcionarial, subescala subalterns i subalternes, grup AP, inclosa en l'oferta d'ocupació de 2020, mitjançant el sistema de concurs oposició, i s'hi ordena la publicació d'un extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i Boletín Oficial del Estado.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Alborache, 17 de juny de 2021.– L'alcaldessa: Maria Francisca Collado Torres.

Mapa web