Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2018, del rector, per la qual es modifica, parcialment, la comissió de valoració del concurs per a la provisió de llocs de treball vacants del grup A, subgrup A2, i del grup C, subgrup C1, sector d'administració general, prefectures d'unitat administrativa i llocs de treball vacants del grup C, subgrup C1, sector d'administració general, escala administrativa, amb destinació en aquesta Universitat Politècnica de València. Codi: 2017/P/FC/CM/3.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8331 de 04.07.2018
Número identificador:  2018/6513
Referència Base de Dades:  006581/2018
 



RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2018, del rector, per la qual es modifica, parcialment, la comissió de valoració del concurs per a la provisió de llocs de treball vacants del grup A, subgrup A2, i del grup C, subgrup C1, sector d'administració general, prefectures d'unitat administrativa i llocs de treball vacants del grup C, subgrup C1, sector d'administració general, escala administrativa, amb destinació en aquesta Universitat Politècnica de València. Codi: 2017/P/FC/CM/3.

[2018/6513]

Per Resolució de 8 de febrer de 2018, que es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 2 de març de 2018, es va procedir a la convocatòria de concurs per a la provisió de llocs de treball vacants del grup A, subgrup A2, i del grup C, subgrup C1, sector d'administració general, prefectures d'unitat administrativa, i llocs de treball vacants del grup C, subgrup C1, sector d'administració general, escala administrativa, amb destinació en aquesta Universitat Politècnica de València; en la base sisena d'aquesta resolució s'indicava la composició de la comissió de valoració d'aquest concurs.

Amb registres d'entrada de dates 22 de març de 2018 i 23 de març de 2018, es van presentar escrits dels vocals Vicente José Montés García i Enrique Guijarro Hernández, respectivament, en els quals comunicaven l'abstenció als nomenaments del rector com a membres integrants de la comissió de valoració, ja que aquests dos funcionaris participen en aquest concurs i, per tant, tenen interès personal en l'assumpte.



Amb data d'avui, la comissió de valoració no s'ha constituït, per la qual cosa no s'ha iniciat cap actuació en aquest procediment de provisió.

Basant-nos en tot això, i de conformitat amb l'estipulat en l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, resolc:



Primer

Acceptar les abstencions presentades per Vicente José Montés García com a vocal titular tercer i per Enrique Guijarro Hernández com a vocal suplent tercer, de la comissió de valoració.



Segon

Procedir a la modificació del vocal titular tercer i del vocal suplent tercer de la comissió de valoració, i nomenar les persones que es relacionen en els termes següents:

– Vocal titular tercer: Antonio Pérez Gómez, funcionari de carrera, tècnic superior de gestió de la Universitat Politècnica de València

– Vocal suplent tercer: Francisco Manuel Navarrete Lázaro, funcionari de carrera, administratiu de la Universitat Politècnica de València.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es pot interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb l'establit en els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i en els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



València, 28 de juny de 2018.– El rector: Francisco José Mora Mas.

Mapa web