Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alaquàs. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de dotze places d'auxiliar administratiu.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8892 de 27.08.2020
Número identificador:  2020/6791
Referència Base de Dades:  006658/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Alaquàs



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de dotze places d'auxiliar administratiu. [2020/6791]

Per mitjà de l'Acord de data 16 de juliol de 2020, de la Junta de Govern Local, s'han aprovat les bases que s'insereixen a continuació que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat dotze places d'auxiliar administratiu, vacants en la plantilla de personal dins d'un procés d'estabilització d'ocupació, enquadrades en l'escala d'administració general, subescala auxiliar, pertanyent el grup C, subgrup C2 de classificació professional, mitjançant concurs oposició per torn lliure.

Les bases de selecció van ser publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 161, de data 21 d'agost de 2020.

Les bases completes de la convocatòria es troben a la disposició de les persones interessades en el tauler d'edictes i en la seua pàgina web www.alaquas.org.

Els interessats a participar en el procés de selecció podran presentar les sol·licituds en el termini dels vint dies naturals següents al de la publicació de l'anunci en el Boletín Oficial del Estado, en els termes regulats en la base tercera.



Alaquàs, 24 d'agost de 2020.– L'alcalde: Antonio Saura Martín.

Mapa web