Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vila-real. Bases per a la convocatòria de places d'agents de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8893 de 28.08.2020
Número identificador:  2020/6840
Referència Base de Dades:  006681/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Vila-real



Bases per a la convocatòria de places d'agents de policia local. [2020/6840]

Acord adoptat per Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-real (Castelló) en la sessió del dia 14 de juliol de 2020, referent a l'aprovació definitiva de les bases per a la convocatòria de places d'agents de la policia local.

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 90, de data 28 de juliol de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria realitzada per l'Ajuntament de Vila-real per a la cobertura en propietat d'onze places vacants en el cos de la policia local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, especialitat escala bàsica, categoria agent, subgrup de titulació C1, mitjançant el sistema de concurs oposició, sis en torn lliure i cinc en torn de mobilitat.



El termini de presentació d'instàncies per a aquesta convocatòria serà de vint dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest acord en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es faran públics de conformitat amb les bases i, en tot cas, en la Seu Electrònica de l'Ajuntament (pàgina web www.vila-real.es).



Vila-real, 1 d'agost de 2020.– L'alcalde, José Benlloch Fernández.

Mapa web