Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Onil. Bases especifiques per a la provisió en propietat de dues places d'oficial o oficiala de la policia local, mitjançant promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9121 de 06.07.2021
Número identificador:  2021/6962
Referència Base de Dades:  006691/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Onil



Bases especifiques per a la provisió en propietat de dues places d'oficial o oficiala de la policia local, mitjançant promoció interna. [2021/6962]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Onil, en sessió ordinària de data 25 de maig de 2020, va aprovar la convocatòria de les proves selectives i les bases per a la provisió en propietat de dues places d'oficial de policia local de la plantilla de l'Ajuntament d'Onil, mitjançant promoció interna, classificades en el grup B, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala executiva, incloses en l'oferta d'ocupació pública 2017.

Aquesta convocatòria es regirà per les bases específiques que s'esmenten, que estaran a la disposició dels interessats en el web municipal (www.onil.es)–Seu electrònica de l'Ajuntament d'Onil–tauler d'anuncis–secció ocupació, així com en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 139, de data 24 de juliol de 2020. L'extracte ha estat publicat en el Boletín Oficial del Estado número 141, de 14 de juny de 2021.

El termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat València, i hauran d'anar acompanyades, necessàriament, del justificant que acredite l'abonament íntegre de la taxa per drets d'examen, per import de 24,06 euros de conformitat amb l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per tramitació i expedició de documents administratius no urbanístics i altres serveis administratius.

Les instàncies de participació a què es refereix la base tercera de les que regulen aquest procediment selectiu, estaran a la disposició dels interessats en www.onil.es –Seu electrònica de l'Ajuntament d'Onil–tauler d'anuncis– instàncies.



Onil, 16 de juny de 2021.– L'alcaldessa: Humildad Guill Fuster.

Mapa web