Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cullera. Convocatòria i bases reguladores per a la provisió en propietat de quatre places d'auxiliar administratiu d'administració general pel procediment de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9121 de 06.07.2021
Número identificador:  2021/6941
Referència Base de Dades:  006693/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Cullera



Convocatòria i bases reguladores per a la provisió en propietat de quatre places d'auxiliar administratiu d'administració general pel procediment de promoció interna. [2021/6941]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 109, de data 09.06.2021, s'han fet públiques les bases específiques íntegres que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat de quatre places d'auxiliar administratiu d'administració general mitjançant el torn de promoció interna.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí de la Província de València, així com en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.



Cosa que es fa pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a general coneixement i dels interessats.



Cullera, 10 de juny de 2021.– La tinenta d'alcalde de Recursos Humans: Silvia T. Roca Palomares. El secretari general: Javier A. Gieure Le Caressant.

Mapa web