Ficha disposicion

Ficha disposicion





Empresa de Servicis de Paiporta



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9121 de 06.07.2021
Número identificador:  2021/6828
Referència Base de Dades:  006695/2021
 



Convocatòria del procés selectiu per a la contractació indefinida de personal laboral fix per a una plaça de la categoria oficial lampista per al servei de jardineria i altres instal·lacions municipals i per a la formació d'una borsa de treball temporal. [2021/6828]

Primera. Objecte de la convocatòria

És objecte de les presents bases la cobertura de la vacant de la plaça d'oficial lampista de personal d'oficis, creada pel Consell d'Administració en la seua sessió de 10 de desembre de 2019,en la plantilla de personal laboral de l'EPE en Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI) mitjançant concurs oposició.

Aquesta plaça té les següents característiques:

– Percebran les retribucions bàsiques i les pagues extraordinàries corresponents al subgrup oficial jardiner/a.

– Percebran així mateix les retribucions complementàries a les quals es refereix el conveni d'aplicació.

Les funcions que té encomanades són entre altres:

– Localització i reparació d'avaries en les conduccions d'aigua, seguint les normes internes municipals, a l'interior de les instal·lacions municipals.

– Control dels materials utilitzats en les reparacions efectuades.



– Seguiment i control de magatzem, sol·licitant les peces de reparació que siguen necessàries. Gestió d'empreses proveïdores.

– Realització de talls de subministrament per a la reparació d'avaries. Accionament i regulació del sistema verificant la correcta circulació de l'aigua.

– Restabliment del servei després d'una avaria en edificis de titularitat municipal i en la xarxa de reg de jardins, parcs i altres zones verdes de titularitat municipal.

– Disponibilitat per a avaries urgents, i actuació sobre aquestes.

– Manteniment i neteja dels equips utilitzats en l'activitat.

– Control del consum de l'aigua. Cabals i volums.

– Coneixements en dosatge de reactius a l'aigua.

– Executar el manteniment preventiu i correctiu d'instal·lacions municipals descrit. Inclou tasques com la supervisió del funcionament general, detecció d'avaries, registre de dades, ajust dels equips, neteja de sistema, implantació de mesures de seguretat, etc.

– Suport en gestió d'empreses proveïdores.

El sistema selectiu triat és de concurs oposició.



Segona. Condicions d'admissió d'aspirants

Per a formar part en les proves de selecció, serà necessari:

a) Tindre la nacionalitat espanyola, o la nacionalitat d'altres estats que reunisquen els requisits establits en l'article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic.

b) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.

c) Tindre complits setze anys i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima diferent de l'edat de jubilació forçosa per a l'accés a l'ocupació pública.

d) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionariat o per a exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, en el qual s'haguera trobat en separació o inhabilitació. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se en inhabilitació o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en el seu Estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.

e) Posseir permís de conduir B1 obligatori per a la conducció dels vehicles adscrits al Servei.

f) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, Formació Professional de Primer Grau o equivalent, o en condicions d'obtindre-ho a la data de terminació del termini de presentació d'instàncies.

Els requisits esmentats hauran de complir-se el dia en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, excepte el de la possessió dels permisos de conduir que hauran de posseir-se en la data en què es faça pública la relació de persones aprovades del procés complet.



Tercera. Forma i termini de presentació d'instàncies

Les instàncies sol·licitant prendre part en el procés selectiu es dirigiran a l'alcaldessa presidenta de l'Ajuntament de Paiporta, presidenta d'ESPAI durant el termini de vint dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. En la sol·licitud les persones aspirants hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria, amb referència sempre a la data d'expiració del termini de presentació d'instàncies.

Les bases íntegres es publicaran en el BOP, Seu electrònica-portal de transparència i taulers d'anuncis de l'Ajuntament de Paiporta i Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI), en el DOGV Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i els anuncis posteriors es publicaran en la Seu electrònica-portal de transparència i taulers d'anuncis de l'Ajuntament de Paiporta i Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI).

Les sol·licituds es presentaran en el Registre General de l'Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI) en el termini indicat. Igualment pot presentar-se en algun dels llocs previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques o telemàticament, o a través de la seu electrònica d'Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI) https://espai.sedipualba.es/, i serà necessari com a requisit previ per a la inscripció disposar d'un certificat digital reconegut per la seu electrònica de l'Ajuntament de Paiporta.

La sol·licitud haurà d'anar acompanyada per:

– Fotocòpia del DNI, NIE o, si és el cas, passaport.

– Document en el qual manifeste que reuneix totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria.

– Documents acreditatius dels mèrits I circumstàncies al·legats.



Quarta. Admissió d'aspirants

Expirat el termini de presentació d'instàncies, l'Alcaldia dictarà resolució declarant aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses. Aquesta resolució es publicarà en els taulers d'anuncis de l'Ajuntament i Seu electrònica-portal de transparència, i s'assenyalarà un termini de cinc dies hàbils per a esmena.

En el supòsit de presentar-se reclamacions seran acceptades o rebutjades en la resolució per la qual s'aprova la llista definitiva, que serà feta pública, així mateix de la forma indicada, i s'efectuarà al mateix temps el nomenament dels membres del tribunal, es concretarà quin vocal actuarà com a secretari o secretària; un dels membres haurà de ser proposat pels representants del personal.

Igualment s'anunciarà en els taulers d'anuncis de l'Ajuntament i en la Seu electrònica-portal de transparència el dia, hora i lloc en què haurà de realitzar-se el primer exercici de selecció. La crida per a posteriors exercicis es farà mitjançant la publicació en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i la Seu electrònica-portal de transparència; en aquest supòsit i, a més, els anuncis de la celebració de les successives proves hauran de fer-se públiques per l'òrgan de selecció en els locals on s'haja celebrat la prova anterior, amb dotze hores, almenys, d'antelació al començament d'aquest, si es tracta del mateix exercici, o de vint-i-quatre hores, si es tracta d'un nou.



Cinquena. tribunal qualificador

El tribunal qualificador constarà de cinc membres, un president o presidenta i quatre vocals, que seran designats per l'Alcaldia-Presidència d'ESPAI. Un vocal realitzarà les funcions de secretari o secretària. Podran ser persones funcionàries de l'Ajuntament de Paiporta i/o d'una altra administració pública amb el perfil tècnic adequat al lloc de treball de referència.

La pertinença als òrgans de selecció serà sempre a títol individual, no podent ostentar-se aquesta en representació o per compte de ningú.

Podran assistir personal assessor tècnic, amb veu i sense vot, la designació i l'actuació del qual haurà d'ajustar-se als mateixos principis que els membres del tribunal. El tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, titulars o suplents, indistintament.

L'abstenció i recusació dels membres del tribunal serà de conformitat amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques.

El tribunal qualificador es constituirà prèvia la convocatòria del president o presidenta. Serà necessària l'assistència obligada del president o presidenta, del secretari o secretària i de la meitat, almenys, dels seus membres. En la sessió constitutiva, el tribunal acordarà totes les decisions que li corresponguen amb vista al correcte desenvolupament del procés selectiu.

A partir de la seua constitució, i per a la resta de les seues sessions, el tribunal, per a actuar vàlidament, requerirà la mateixa majoria, indicada en apartat anterior, dels seus membres, titulars o suplents.



Sisena. Sistemes de selecció i desenvolupament dels processos

Fase oposició

La puntuació màxima d'aquesta fase serà de 60 punts i constarà dels següents exercicis, sent eliminatoris cadascun d'ells. Les proves versaran sobre els temes detallats en l'annex 1.

Consistirà en la realització de:

1. Una prova escrita de caràcter obligatori consistent a contestar en un temps de quaranta minuts, un qüestionari de trenta preguntes tipus test amb quatre respostes alternatives, sent una d'elles la correcta o més correcta d'entre les alternatives plantejades, extretes del temari que figura com a Annex en cadascun dels programes de temes, cada resposta encertada valdrà un punt. Màxim 20 punts.

2. Una prova pràctica durant el temps de seixanta minuts, de caràcter obligatori, consistent a realitzar quatre exercicis d'execució pràctica, d'ordre professional, concordes amb la plaça convocada i relacionats amb les funcions d'aquest lloc de treball, cada exercici es puntuarà amb un màxim de 10 punts. Màxim 40 punts.

Ordre d'actuació

L'article 17 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'administració general de l'estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'administració general de l'estat, estableix que amb anterioritat a l'inici dels exercicis o proves dels processos selectius, la Secretaria d'Estat per a l'Administració Pública determinarà, mitjançant un únic sorteig públic celebrat previ anunci en el Boletín Oficial del Estado, l'ordre d'actuació dels aspirants en totes les proves selectives que se celebren durant l'any. El resultat del sorteig es publicarà en aquest periòdic oficial i haurà de recollir-se en cadascuna de les convocatòries.

El 21 de juliol de 2020, a les 10 hores, a la sala de reunions de la planta baixa de la Secretaria general de Funció Pública, carrer Santa Engràcia, 7, de Madrid, sota la Presidència de María Isabel Borrel Roncalés, directora general de la Funció Pública, ha tingut lloc l'esmentat sorteig, previ a la convocatòria de proves selectives, en els termes ordenats en la Resolució de 10 de juliol de 2020, de la Secretaria d'Estat de Política Territorial i Funció Pública.

Segons el resultat d'aquest sorteig, l'ordre d'actuació de les persones aspirants en totes les proves selectives en l'Administració General de l'Estat que es convoquen des de l'endemà a la publicació d'aquesta resolució fins a la publicació del resultat del sorteig corresponent a l'any 2021, s'iniciarà per aquelles el primer cognom de les quals comence per la lletra «B», atenent, a aquest efecte, a l'ordenació alfabètica resultant del llistat de persones aspirants admeses.

En el cas que no existisca cap persona aspirant el primer cognom de la qual comence per la lletra «B», l'ordre d'actuació s'iniciarà per aquelles el primer cognom de les quals comence per la lletra «C», i així successivament.

El tribunal podrà requerir a les persones aspirants, en qualsevol moment, perquè acrediten la seua identitat, per la qual cosa hauran d'anar proveïdes del Document Nacional d'Identitat.

Els resultats de cadascun dels exercicis, les successives crides i convocatòries, i en definitiva qualsevol decisió que adopte el tribunal de selecció i que haja de conéixer el personal aspirant fins a la finalització de les proves selectives o fins a la fase de concurs, s'exposaran en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i el de l'Empresa de Servicis de Paiporta, així com en les seues respectives pàgines web.

Determinació de la puntuació

Les proves que constitueixen la fase d'oposició no tindran caràcter eliminatori i la seua qualificació es determinarà pel tribunal, segons es detalla, atorgant a la prova escrita un màxim de 20 punts i a la prova pràctica un màxim de 40 punts.

En el primer exercici, tipus test, cada resposta correcta es valorarà amb 1 punt i cada resposta incorrecta no penalitzarà, no puntuant ni penalitzant les preguntes no contestades.

En la prova pràctica la puntuació màxima a obtindre en cadascun dels exercicis és de 10. Es qualificaran amb la mitjana resultant de les qualificacions atorgades per cada membre del tribunal, i s'eliminaran en tot cas les puntuacions màxima i mínima. La qualificació final de la segona prova pràctica serà la suma de la de cadascun dels quatre exercicis.

La qualificació final de la fase d'oposició estarà determinada per la suma de les puntuacions obtingudes en els exercicis obligatoris.

Fase concurs

L'experiència i formació hauran de justificar-se mitjançant:

– Certificat original expedit per l'Administració pública en el qual es farà constar el lloc exercit i les seues funcions, expressant i distingint, si és el cas, les d'oficial lampista genèric de la d'especialitat que es requereixen en els continguts que s'indiquen més endavant, el grup o categoria professional en el qual s'enquadra i la duració de la relació laboral o funcionarial, en el cas de serveis prestats en l'Administració.



– Fotocòpia compulsada del certificat original de l'empresa privada en el qual es faça constar lloc exercit i les seues funcions, expressant i distingint, si és el cas, les d'oficial lampista genèric de la d'especialitat que es requereixen en els continguts que s'indiquen més endavant, categoria professional i duració de la relació laboral. I/o la vida laboral.



– Per a les quals acrediten experiència en el règim especial de persones autònomes, presentació de la vida laboral i certificat original de l'entitat, empresa privada o particular en el qual es faça constar els contractes realitzats, els treballs executats, expressant i distingint, si és el cas, les d'oficial lampista genèric de la d'especialitat que es requereixen en els continguts que s'indiquen més endavant, categoria professional i duració de la relació contractual.

– Fotocòpies compulsades de certificats acreditacions, carnets, etc., sobre cursos formatius de capacitació professional i especialització objecte de valoració, d'empresa, entitats, centre de formació professional o educació reconeguts pels organismes oficials dins de la seua formació requerida.

L'experiència d'especialitat que es valora haurà d'ajustar-se als següents criteris, dins de les funcions del lloc i amb els continguts específics següents:

Experiència de: propietats i comportament de l'aigua en les xarxes. Maneig de projectes de xarxes d'aigua i sanejament dins de les instal·lacions municipals.

Experiència de: normatives de prevenció i seguretat en el muntatge i manteniment de la distribució d'aigua i sanejament en instal·lacions. Mitjans i actuacions en la seguretat i prevenció de riscos professionals



Experiència en: organització, equips i tècniques del muntatge de xarxes de distribució d'aigua i de xarxes de sanejament, internes a les instal·lacions.

Experiència sobre: dins de les instal·lacions, operacions prèvies a la posada en servei de xarxes d'aigua, posada en servei de xarxes d'aigua, seguretat en la posada en servei de xarxes d'aigua.

Experiència sobre: manteniment preventiu, correctiu i reparació de xarxes de proveïment d'aigua i sanejament internes a les instal·lacions.



Experiència en: sistemes, equips i instal·lacions i sistema de gestió i control mitjançant programa SCADA o similar

Experiència en: interpretació de plans i esquemes i en ofimàtica.

1. L'experiència professional es valorarà d'acord amb els següents criteris:

1.1. Serveis efectius prestats en l'Administració o en empreses privades, o en règim de persones autònomes, en plaça de personal d'oficis, oficial lampista genèric.

1.2. Serveis efectius prestats en l'Administració o en empreses privades, o en règim de persones autònomes, en plaça de personal d'oficis, oficial lampista especialitzat, haurà de referir-se a les funcions i tasques del lloc de treball que pretén cobrir-se, reflectits en els continguts específics d'especialitat.

2. Formació acadèmica: per les característiques de la plaça es valorarà exclusivament estudis referits a cicles de formació professional de l'especialitat de lampisteria FPI i/o grau mitjà:

– Curs Formació Professional Grau Mitjà o FPI. Cicle de l'Aigua.

– Curs Formació Professional Grau Mitjà o FPI. Tècnic en Manteniment Electromecànic.

– Cursos Formació Professional Grau Mitjà o FPI amb continguts parcialment similars.

3. Cursos rebuts de capacitació professional relacionats amb lampisteria de l'especialitat, impartits per centres legalment reconeguts.

– Cursos a nivell d'usuari de programa SCADA.

– Carnet d'instal·lador autoritzat.

– Cursos de prevenció de riscos laborals.

– Curs de manipulació d'aliments, aigua de consum humà.

– Carnet d'instal·lador/soldador de canonades plàstiques (PP, PVC, PE, PRVF), maneig i instal·lació, per a sistemes de xarxes de reg, proveïment i sanejament.

– Cursos a nivell d'usuari de programes ofimàtica.

Determinació de la puntuació

La valoració i puntuació sobre experiència i formació que constitueixen la fase de concurs es determinarà pel tribunal, segons es detalla:

1. Experiència professional: màxim 22 punts.



1.1. Serveis efectius prestats en l'Administració o en empreses privades, o en règim de persones autònomes en plaça de personal d'oficis, oficial lampista genèric. No es valorarà l'experiència inferior a un any. Les persones que la tinguen igual o superior a l'any es valorarà de la següent manera: a raó de 0,05 punts per mes complet, fins a un màxim de 4 punts, i no es computaran fraccions inferiors al mes.



1.2. Serveis efectius prestats en l'Administració o en empreses privades, o en règim de persones autònomes en plaça de personal d'oficis, oficial lampista especialitzat, haurà de referir-se a les funcions i tasques del lloc de treball que pretén cobrir-se reflectits en els continguts específics d'especialitat. No es valorarà l'experiència inferior a un any. Les persones que la tinguen igual o superior a l'any es valorarà de la següent manera: a raó de 0,10 punts per mes complet, fins a un màxim de 18 punts, i no es computaran fraccions inferiors al mes.

Els períodes de serveis prestats només poden valorar-se en un dels anteriors.

2. Formació acadèmica: màxim 10 punts. Per les característiques de la plaça es valorarà exclusivament estudis referits a cicles de formació professional de l'especialitat de lampisteria, és a dir, cicles formatius els quals van orientats a formació professional FPI i/o grau mitjà relacionats amb la lampisteria.

– Curs Formació Professional Grau Mitjà o FPI. Cicle de l'Aigua: 5 punts.

– Curs Formació Professional Grau Mitjà o FPI. Tècnic en manteniment electromecànic: 3 punts.

– Cursos Formació Professional Grau Mitjà o FPI amb continguts parcialment similars: 2 punts.

3. Cursos: màxim 7 punts, rebuts a raó de 0,05 punts/hora als cursos de capacitació professional relacionats amb lampisteria, impartits per centres legalment reconeguts.

– Programa SCADA o similar. Màxim 2 punts.

– Carnet d'instal·lador autoritzat. Màxim 2 punts.

– Cursos de prevenció de riscos laborals. Màxim 1 punt.

– Curs de manipulador aigua de consum humà. Màxim 0,5 punts.



– Carnet d'instal·lador/soldador de canonades plàstiques. Màxim1 punt.

– Programes ofimàtica. Màxim 0,5 punts.

4. Coneixement del valencià. Màxim 1 punt.

El coneixement del valencià, prèvia acreditació ha d'estar en possessió del corresponent certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixement de Valencià i qualsevol altre susceptible de ser homologat per aquest organisme, d'acord amb el que es disposa en l'Ordre 7/2017, de 2 de març, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. DOGV 7993 de 6 de març de 2017, es valorarà d'acord amb la següent escala:





NIVELL PUNTS

Nivells A1 i A2 0,25

Nivells B1 i B2 0,50

Nivells C1 i C2 1,00



La qualificació final de la fase de concurs estarà determinada per la suma de les puntuacions obtingudes. Màxim 40 punts.



Setena. Qualificació final

La qualificació final serà la resultant de sumar les obtingudes en la fase d'oposició i la de concurs.

Les qualificacions de cada fase i exercici es faran públiques en el mateix dia en què s'acorden i seran exposades en els taulers d'edictes de l'Ajuntament, Seu electrònica-portal de transparència.



Huitena. Relació de persones aprovades, presentació de documents i nomenament

Realitzades les valoracions, el tribunal elevarà a l'autoritat convocant, ordenada de major a menor per les puntuacions obtingudes, la relació de les persones aspirants que hagueren superat el procés selectiu, i quan siga procedent, proposarà el corresponent nomenament.

Les persones aspirants propostes aportaran davant l'Administració, dins del termini de deu dies naturals des que es publiquen en els taulers d'edictes de l'Ajuntament i en la Seu electrònica-portal de transparència, els documents acreditatius de les condicions de capacitat i requisits exigits en la convocatòria.

La resolució de nomenament serà adoptada per l'Alcaldia a favor de la persona aspirant proposta pel tribunal, qui haurà de prendre possessió o incorporar-se en el termini de quinze dies naturals a comptar des de l'endemà a aquell en què se li notifique el nomenament.

Si dins del termini indicat i excepte els casos de força major, la persona aspirant proposta no presentara la seua documentació o no reunira els requisits exigits no podrà ser nomenada, quedant anul·lada la proposta de nomenament, sense perjudici de la responsabilitat en què hagueren pogut incórrer per falsedat en la instància sol·licitant prendre part en l'oposició. En el cas que alguna de les persones aspirants propostes renunciara al seu nomenament o no presentara la documentació en termini, es requerirà al tribunal perquè actualitze la relació complementària de les persones aspirants que seguisquen a les persones propostes.

Si la persona candidata a la qual li corresponguera el nomenament no fora nomenada, bé per desistiment o per no reunir els requisits exigits, podrà nomenar-se a la següent persona candidata, per estricte ordre de prelació, que haguera superat el procés de selecció.



Borsa d'ocupació

S'establirà un torn de reserva o borsa de treball de duració de dos anys, prorrogable a un més, per a cobrir les vacants per causa d'incapacitat laboral, temporal, vacants definitives, permisos i llicències, de la categoria professional i lloc de la plaça convocada amb les persones aspirants que hagen superat les proves però que no hagen pogut ocupar la plaça convocada, en obtindre menor puntuació que la persona aspirant proposta pel tribunal. El funcionament de la citada borsa serà:

La Unitat de Personal de l'EPE Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI) gestionarà la llista d'espera a mesura que es produïsca la necessitat de nomenament de persones funcionàries interines, si es donen les circumstàncies previstes de nova vacant, i seguint el següent procediment:

La Unitat de Personal es posarà en contacte telefònic amb la persona aspirant, seguint rigorosament l'ordre establit en la llista. La persona candidata haurà de donar una contestació a l'oferta d'ocupació en el termini màxim de dos dies hàbils des de la recepció de la telefonada.

En el cas que no es puga localitzar a una persona aspirant després d'haver intentat tres telefonades en dies i hores diferents, es procedirà a cridar a la següent persona aspirant de la llista, i la persona aspirant no localitzada serà col·locada en la mateixa posició que tendia adjudicada originàriament en la llista d'espera.

Si la persona aspirant rebutja l'oferta d'ocupació o no contesta a l'oferta en el termini de dos dies, passarà al final de la llista, llevat que la persona interessada manifeste expressament la seua voluntat de ser exclosa, havent de ser informada de tal circumstància.

La persona aspirant que integrada en la llista d'espera, siga anomenada per a cobrir una necessitat i al·legue i justifique la impossibilitat d'incorporació efectiva per estar treballant, o de baixa laboral, continuarà en la llista d'espera en la mateixa posició que ocupava inicialment, si bé no serà activada en la llista i anomenada per a una nova oferta fins que l'aspirant comunique a la Unitat de Personal que està disponible per haver-se modificat la causa que va al·legar per a no acceptar l'oferta de treball.

Una vegada anomenada la persona aspirant per a ocupar una plaça o lloc de treball, aquesta haurà de presentar, en el termini de dos dies naturals, la següent documentació:

– Certificat mèdic oficial acreditatiu de no patir malaltia o defecte físic que menyscabe o impedisca el normal acompliment de les seues funcions.

– Declaració jurada de no trobar-se incursa en causa d'incapacitat o incompatibilitat.

En l'expedient administratiu corresponent, haurà de constar una diligència en la qual es reflectirà la data i hora de les telefonades, així com la resposta que s'haguera rebut.

La persona aspirant que ha sigut objecte de nomenament o contractació, una vegada finalitzada la seua prestació serà col·locada de nou en la llista d'espera en la mateixa posició que tenia adjudicada originàriament.

Per a aquells contractes que es formalitzen sota la forma de contractació temporal, una vegada finalitzat el contracte, si la duració del mateix o l'acumulada en successius contractes no supera dotze mesos de treball efectiu, la persona es reintegrarà a la borsa de treball en el lloc que ocupava en el moment d'iniciar la relació laboral, en cas que la duració siga superior a dotze mesos passarà a l'últim lloc de la mateixa per a possibles contractacions futures.

Es produirà la baixa automàtica en la corresponent borsa de treball en els següents supòsits:

a) La falta d'acceptació del nomenament sense causa justificada o la renúncia al mateix una vegada haja subscrit el contracte de treball.

b) La falta de presentació injustificada de la documentació requerida per a la contractació, en el termini establit.

c) Per incompliment de l'edat ordinària per a la seua jubilació, sempre que la persona treballadora afectada tinga cobert el període mínim de cotització i que complisca els altres requisits exigits per la legislació de Seguretat Social per a tindre dret a la pensió de jubilació en la seua modalitat contributiva.

d) Per falsedat o falta inicial o sobrevinguda d'algun dels requisits exigits o de les circumstàncies al·legades per a la seua inclusió en la borsa.



Novena. Incidències

El tribunal queda facultat per a resoldre els dubtes que es presenten i prendre els acords necessaris per al bon ordre del concurs oposició, en tot el no previst en aquestes bases.



Desena. Legislació aplicable

Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre; el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'administració general de l'estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'administració general de l'estat, aprovat per Reial decret 364/1995, de 10 de març; el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local aprovat per Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril.; el Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció del personal funcionari de l'Administració Local; i la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i altres disposicions d'aplicació.





Onzena. Indemnització per assistència a tribunals

Als efectes previstos en l'annex IV del Reial decret 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnització per raó de servei, s'especifica que la categoria de l'òrgan de selecció serà la tercera.







Dotzena. Recursos

D'acord amb el que es disposa en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, contra les presents bases, que són definitives en via administrativa, pot interposar-se alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que va dictar l'acte, o recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de València, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació de les mateixes en el BOP. Si optara per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell siga resolt expressament o s'haja produït la seua desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que puga exercitar-se qualsevol altre recurs que s'estime pertinent.

Avís legal. Oposicions

S'informa que la persona responsable del tractament de dades personals és l'EPE Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI).

L'Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI) necessita fer ús de les dades personals per a la gestió del procés d'oposició, així com la posterior gestió de la borsa d'ocupació d'acord amb les bases d'aquest procés i en compliment d'obligacions legals.

Les dades de nom i cognoms, DNI i qualificació parcial o final podran ser exposades per a donar publicitat al procés d'oposició a tauler d'anuncis i pàgina web de l'Ajuntament d'acord amb la normativa vigent.

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Les dades es conservaran durant els períodes legals, després seran suprimides.

Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat sobre les dades de caràcter personal mitjançant còpia del DNI en: Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI) carrer del Convent, 43 – Paiporta – València.

Més informació sobre els seus drets o presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades-http://www.agpd.es, carrer de Jorge Juan, 6, 28001 Madrid (901 100 099-912 663 517).







ANNEX

Temari



Primera part

Tema 1. Organització municipal: concepte. Classes d'òrgans. Estudi de cadascun dels òrgans. Competències: concepte i classes. Funcionament dels òrgans col·legiats locals. Règim de sessions. Adopció d'acords. Actes i certificats d'acords. Procediment administratiu.



Tema 2. Estatuts i memòria d'activitats d'ESPAI.



Segona part

Matèries específiques.

Proveïment i sanejament urbà

Tema 1. Lampisteria: conceptes generals. Eines. Canonades i accessoris. Tipus, característiques, unions, muntatge. Maquinària i eines per al muntatge. Coneixements fonamentals: massa i volum, densitat, pes i pes específic, pressió, treball i energia, transmissió tèrmica i cabal i velocitat de l'aigua en les conduccions. Unitats. Conversió d'unitats.



Tema 2. L'aigua de consum. Tractaments. Composició de l'aigua. Purificació: ventilació, coagulació, sedimentació, descalcificació, desmineralització, PH, filtració, desinfecció. La qualitat de l'aigua de consum humà. Mètodes de desinfecció.

Tema 3. Proveïment d'aigua. Definicions i funcions de les xarxes de subministrament, captació, conducció i distribució d'aigües. Sistemes de bombament. Depòsits. Conduccions: tipus de canonades, materials i timbratges. Unions. Vàlvules de tall, ventoses i elements de maniobra. Vàlvules reguladores de pressió. Vàlvules de seguretat antiinundacions. Hidrants. Boques de reg i neteja. Proves de la canonada instal·lada. Manòmetre.

Tema 4. Sanejament. Definicions i funcions de les xarxes de sanejament. Sistemes de preses en les xarxes públiques. Conduccions: tipus. Elements de la xarxa: embornals, pous, càmeres de descàrrega, etc. Proves de la canonada instal·lada.

Tema 5. Manteniment de les xarxes de proveïment, distribució i sanejament. Tipus de manteniment: correctiu, preventiu i predictiu. Sistemes de detecció de fugides. Tipus de trencament, peces i accessoris de reparació. Eines de tall. Soldadures. Tipus, materials a emprar i tècniques. Corrosions i incrustacions. Tipus de corrosió, mesures de prevenció i protecció.

Tema 6. Xarxes de reg. Instal·lacions de reg. Sistemes de reg convencional: Aspersió, difusió, degoteig i exsudació. Avaries dels sistemes de reg: Detecció i reparació. Mètodes d'automatització del reg: electrovàlvules, cablejat i programadors.

Tema 7. Lectura i interpretació bàsica de plans generals i de detall. Escales. Símbols i signes convencionals. Simbologia esquemes hidràulics, punts desfavorables, finals de xarxa, taps, xarxa emmallada. Operacions matemàtiques bàsiques.

Tema 8. Normativa bàsica:

a) Reial decret 140-2003 criteris sanitaris aigua consum humà.

b) Programa de vigilància sanitària de l'aigua de consum humà de la Comunitat Valenciana.

c) Protocol d'autocontrol i gestió de proveïment d'aigua de consum humà de Paiporta.



Instal·lacions interiors

Tema 9. Escomesa d'aigües a edificis. Comptadors. Codi tècnic de l'edificació. Document Bàsic salubritat. Subministrament d'aigua. DB-HS-4.

Tema 10. Instal·lacions interiors de proveïment. Canonades i accessoris, claus de pas, vàlvules i dispositius de control, aixeteria sanitària, comptadors, aljubs, bombes i grups de pressió.

Tema 11. Instal·lacions interiors d'aigua calenta sanitària. Sistemes de producció d'ACS. Distribució de l'ACS. Aïllament de les conduccions d'ACS. Materials. Prevenció i control de legionel·losi.

Tema 12. Instal·lacions interiors de sanejament. Canonades i accessoris, aparells sanitaris. Càlcul de la instal·lació d'un edifici. Disseny i muntatge d'instal·lacions. Xarxa de desguassos d'edificis. Vàlvules de desguàs, sifons, etc. Avaries més freqüents en les instal·lacions.



Seguretat i salut

Tema 13. Prevenció de riscos laborals. Seguretat, salut laboral i higiene en el treball. Protecció. Senyalització. Treballs amb fibrociment. Actuacions en situació d'emergència.



Específics

Tema 14. Llistat de carrers de Paiporta. Vies principals. Xarxes de proveïment, distribució i sanejament de la localitat. Localització del llistat d'instal·lacions i jardins municipals. Edificis i instal·lacions municipals.



Paiporta, 15 d'abril de 2021.– La secretària de l'Ajuntament de Paiporta: M. José Gradolí Martínez. El gerent d'ESPAI: Miguel Castellanos Martínez.

Mapa web