Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alginet. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8895 de 01.09.2020
Número identificador:  2020/6867
Referència Base de Dades:  006733/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Alginet



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial de policia local. [2020/6867]

En el Butlletí Oficial de la Província número 112, de 12 de juny, s'han publicat la rectificació de les bases del procés selectiu per a la cobertura en propietat d'una plaça d'oficial de la policia local, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, escala executiva, grup B, vacant en la plantilla de funcionaris de carrera d'aquest ajuntament, per promoció interna ordinària, mitjançant el sistema de concurs oposició inclosa en l'oferta d'ocupació pública de 2019.

Així mateix, en el Boletín Oficial del Estado número 179, de 17 de juny, s'ha publicat la Resolució de 22 de maig, per la qual s'ha resolt la represa dels terminis del mencionat procés selectiu.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest edicte amb l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i les persones aspirants no hauran de presentar sol·licitud si ja ho han fet.



Els successius anuncis referents a aquestes convocatòries, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en aquestes.



Alginet, 27 d'agost de 2020.– L'alcalde: José Vicente Alemany Motes.

Mapa web