Ficha disposicion

Ficha disposicion





Diputació Provincial d'Alacant. Convocatòria i bases reguladores del concurs oposició per a seleccionar dues places de tècnic o tècnica administratius superiors en arxivament, per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9123 de 08.07.2021
Número identificador:  2021/6956
Referència Base de Dades:  006788/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Diputació Provincial d'Alacant
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: concursos de trasllats, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau



Convocatòria i bases reguladores del concurs oposició per a seleccionar dues places de tècnic o tècnica administratius superiors en arxivament, per promoció interna. [2021/6956]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, número 95 de data 21 de maig de 2021, es publiquen les bases íntegres de les proves selectives, aprovades i convocades per un acord de la Junta de Govern, adoptat en sessió ordinària celebrada el 28 d'abril de 2021, en virtut de les competències delegades per la Resolució del president número 2946, de 24 de juliol de 2019, per a cobrir, pel procediment de concurs oposició, dues places de tècnic/a superior d'arxivament, pel torn de promoció interna, vacants en la plantilla d'aquesta diputació provincial, i incloses en l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2019.



Aquestes places estan incloses en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, dotada amb els emoluments corresponents al subgrup de classificació A1, de l'article 76 del text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, de 30 d'octubre, i els altres que hi corresponguen de conformitat amb la normativa vigent.

La resolució aprovatòria de la llista d'aspirants admesos i exclosos es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. En aquest butlletí s'anunciaran, així mateix, el dia, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició, i els successius anuncis de la present convocatòria es publicaran en el tauler d'anuncis de la corporació.



El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci-extracte en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública en aquest diari oficial, per a general coneixement i dels interessats.



Alacant, 31 de maig de 2021.– El cap de servei: Francisco J. Tornel Saura. La diputada d'Administració General i Hisenda: María Gómez García. La secretària general: Amparo Koninckx Frasquet.

Mapa web