Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant. Bases de la convocatòria per concurs oposició d'una plaça de tècnic o tècnica d'administració general.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9123 de 08.07.2021
Número identificador:  2021/6955
Referència Base de Dades:  006797/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: concursos de trasllats, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau



Bases de la convocatòria per concurs oposició d'una plaça de tècnic o tècnica d'administració general. [2021/6955]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 115, de data 18 de juny de 2021, s'han publicat les bases íntegres que han de regir la convocatòria del concurs oposició per a cobrir per funcionaris de carrera, una plaça vacant de tècnic/a d'administració general del Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament de la província d'Alacant, places que pertanyen al grup A, subgrup A1, escala d'administració general.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar de l'endemà de la publicació del corresponent anunci en extracte en el Boletín Oficial del Estado. L'emplenament de la instància, l'abonament de la taxa de drets d'examen i registre d'entrada, es realitzaran en la pàgina web del Consorci: https://consorciobomberosalicante.es/oposiciones (pestanya «CPBA», en «Ocupació / Oposicions»).



Així mateix, es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant la resolució aprovatòria de la llista d'admesos i exclosos, així com de la data, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició. Els altres anuncis es publicaran en el tauler d'anuncis de la seu electrònica del Consorci Provincial.



Alacant, 18 de juny de 2021.– El president delegat del Consorci Provincial: Francisco Javier Sendra Mengual. El secretari: José Cano Pascual.

Mapa web