Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ número 901, d'1 de setembre de 2020, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants d'infermera o infermer del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, torn d'accés lliure i torn de promoció interna, convocat per les resolucions 897 i 898, respectivament, de 4 d'octubre de 2017, per la qual es fa pública la resolució definitiva del concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8898 de 04.09.2020
Número identificador:  2020/6982
Referència Base de Dades:  006821/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Hospitalari Provincial de Castelló
    Grup temàtic: Ocupació pública



RESOLUCIÓ número 901, d'1 de setembre de 2020, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants d'infermera o infermer del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, torn d'accés lliure i torn de promoció interna, convocat per les resolucions 897 i 898, respectivament, de 4 d'octubre de 2017, per la qual es fa pública la resolució definitiva del concurs oposició. [2020/6982]

De conformitat amb la base 6.4 de les resolucions 897 i 898, de 4 d'octubre de 2017, de la presidenta el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, per les quals es convoca el concurs oposició pel torn d'accés lliure i promoció interna, respectivament, per a la provisió de vacants d'infermera/o del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló (DOGV 8168, 13.11.2017), finalitzada la fase d'oposició i la fase de concurs, es publica la relació d'aspirants que han arribat fins a aquest punt del procés selectiu i es fa publica la resolució definitiva del concurs oposició, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, en la qual s'especifica la puntuació obtinguda en cadascuna de les dues fases, així com la puntuació total final ordenada, una vegada vistes les al·legacions formulades a la resolució provisional.

Així mateix, s'hi inclou, d'ofici, una relació d'aspirants que han superat l'exercici obligatori i eliminatori corresponent a la fase d'oposició i no van presentar mèrits en la fase de concurs, de tal manera que la seua puntuació en la fase de concurs és zero.

Considerant les al·legacions exposades i, quant a això, la incorporació de mèrits que han de ser incorporats d'ofici per aquesta entitat.



Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que es preveu en la base novena, es podrà interposar un recurs d'alçada davant de la Presidència del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb el que s'estableix en els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Tot això sense perjudici que s'utilitze qualsevol altre recurs que per al seu dret estime convenient.





Castelló de la Plana, 1 de setembre de 2020.– La presidenta del tribunal: Mónica Herrera Balaguer. La secretària del tribunal: Pilar Pérez Rodríguez.

Mapa web