Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 5 d'agost de 2020, de la Direcció General de la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofía, per la qual es dona publicitat a la creació i constitució d'una borsa de treball extraordinària per a la contractació temporal de personal tècnic de l'àrea tècnica, en la secció de maquinària.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8898 de 04.09.2020
Número identificador:  2020/6939
Referència Base de Dades:  006822/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública



RESOLUCIÓ de 5 d'agost de 2020, de la Direcció General de la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofía, per la qual es dona publicitat a la creació i constitució d'una borsa de treball extraordinària per a la contractació temporal de personal tècnic de l'àrea tècnica, en la secció de maquinària. [2020/6939]



Mitjançant aquest anunci es fa pública la resolució del procés selectiu de creació i constitució d'una borsa extraordinària en l'àrea tècnica, publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en data 11.06.2019, número 8567, per a la contractació laboral temporal de personal tècnic en la secció de maquinària.

El llistat corresponent de la borsa constituïda es pot consultar al portal d'ocupació de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía (https://www.lesarts.com/empleo-palau-de-les-arts/).



València, 5 d'agost de 2020.– El director general de la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofía: José C. Monforte Albalat.

Mapa web