Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Castelló de la Plana. Convocatòria per a la provisió, en comissió de serveis, del lloc de treball de comissari o comissària principals en cap de la policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9124 de 09.07.2021
Número identificador:  2021/7494
Referència Base de Dades:  006846/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Castelló de la Plana



Convocatòria per a la provisió, en comissió de serveis, del lloc de treball de comissari o comissària principals en cap de la policia local. [2021/7494]

Pel Decret de la regidora delegada de Recursos Humans de data 21 de juny de 2021, s'ha resolt aprovar les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió en comissió de serveis del lloc de treball de comissari/ària principal cap de la policia local i convocar el procés selectiu, així com publicar un extracte de les bases i la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Les bases de la convocatòria s'han publicat íntegres en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 79, de data 3 de juliol de 2021.



El termini per a presentar sol·licituds serà de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.



Castelló de la Plana, 6 de juliol de 2021.– La regidora delegada de Gestió Municipal: Marinela Mónica Barabás.

Mapa web