Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2019, del tribunal del concurs oposició pel torn d'accés lliure per a la provisió de vacants d'auxiliar administratiu o auxiliar administrativa de la funció administrativa d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució provisional del concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8597 de 23.07.2019
Número identificador:  2019/7382
Referència Base de Dades:  006872/2019
 



RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2019, del tribunal del concurs oposició pel torn d'accés lliure per a la provisió de vacants d'auxiliar administratiu o auxiliar administrativa de la funció administrativa d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució provisional del concurs oposició. [2019/7382]

De conformitat amb la base 6.3 de la Resolució de 2 d'octubre de 2017, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca el concurs oposició pel torn d'accés lliure per a la provisió de vacants d'auxiliar administratiu o auxiliar administrativa de la funció administrativa d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (DOGV 8051, de 18.10.2017), finalitzada la fase d'oposició i la fase de concurs, es publica la relació d'aspirants que han arribat fins a aquest punt del procés selectiu, especificant la puntuació obtinguda en cada fase i segons l'ordre final aconseguit es fa pública la resolució provisional.

Les persones aspirants disposaran d'un termini de 10 dies hàbils comptats des de l'endemà de la publicació de la present resolució, per a realitzar les al·legacions que estimen pertinents relatives a la puntuació obtinguda en la fase de concurs.



València, 15 de juliol de 2019.– La presidenta del tribunal: María Remedios Laguarda Ros. El secretari del tribunal: Salvador Fayos Medina.

Mapa web