Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ d'11 de juliol de 2019, del rector, per la qual es disposa la publicació de l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador per a l'any 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8598 de 24.07.2019
Número identificador:  2019/7345
Referència Base de Dades:  006912/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Politècnica de València
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



RESOLUCIÓ d'11 de juliol de 2019, del rector, per la qual es disposa la publicació de l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador per a l'any 2019. [2019/7345]

L'article 19.1.3, lletra I) de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'estat per a l'any 2018, norma que prorroga els seus efectes per a l'exercici 2019, fixa una taxa de reposició de fins a un màxim del 100 % en el col·lectiu que descriu de personal docent i investigador de les universitats, la qual cosa, d'acord amb els cessaments i altes produïts en aquesta universitat en el període corresponent, resulta un total de cent cinquanta-nou (159) places. Dins d'aquest límit de taxa de reposició, la Universitat està obligada a destinar un mínim del 15 % del total de places que s'oferisquen a la incorporació, en aquella categoria per a la qual estiga acreditat, de personal investigador doctor que haja finalitzat el Programa Ramón y Cajal i haja obtingut el certificat I3.



D'altra banda, l'article 62.2 de la Llei orgànica d'universitats estableix que les universitats poden convocar places de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtics d'universitat, en un nombre màxim que no supere el de places per a l'accés a cossos docents que siguen objecte d'oferta d'ocupació pública en aquest mateix any. Així mateix i en relació amb això, el paràgraf segon de l'article 19.1.7, de la Llei 6/2018 disposa que no computaran dins del límit màxim de places derivat de la taxa de reposició d'efectius les places que es convoquen per a la provisió mitjançant processos de promoció interna.



L'apartat 5 del citat article 19 de la Llei de pressupostos condiciona la validesa de l'autorització continguda en la norma al fet que les places resultants de l'aplicació de la taxa de reposició d'efectius s'incloguen en una oferta d'ocupació pública que, tal com disposa l'apartat 2 de l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre) ha de ser aprovada pels respectius òrgans de govern de les administracions públiques i publicar-se en el butlletí oficial de la comunitat autònoma o, si s'escau, de l'estat, abans de la finalització de l'any 2019.



De conformitat amb el que es disposa en la normativa citada i a proposta de la comissió de promoció de professorat d'aquesta universitat, amb la negociació prèvia al si de la mesa de negociació del personal docent i investigador d'aquesta universitat, el Consell de Govern d'aquesta Universitat Politècnica de València va acordar, en la reunió de data 30 de maig de 2019, l'aprovació de l'oferta d'ocupació pública referida a personal docent i investigador per a l'any 2019.

En virtut de tot l'exposat, mitjançant la present resolució, resolc:



Primer. Oferta d'ocupació pública per a l'any 2019

Publicar l'oferta d'ocupació pública de personal docent i investigador per a l'any 2019, que conté noranta-quatre places (94) d'accés lliure i vint places (20) per a l'accés per promoció interna, d'acord amb el detall que figura a continuació:





Segon. Convocatòries

L'aprovació i publicació d'aquesta oferta d'ocupació pública comporta l'obligació de convocar els corresponents processos selectius per a la cobertura de les places relacionades, i està previst efectuar les convocatòries durant el present any 2019. En tot cas, l'execució d'aquesta oferta d'ocupació pública ha de desenvolupar-se dins del termini improrrogable de tres anys establit per la normativa.

No obstant això i tenint en compte que en l'article 19.1.3, lletra I) de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'estat per a l'any 2018, s'indica que la taxa de reposició que s'autoritza pot aplicar-se «sempre que per part de les administracions públiques de les quals depenguen s'autoritzen les corresponents convocatòries...», l'aprovació de la present oferta d'ocupació pública i la convocatòria de les places que conté queda condicionada a la recepció de l'autorització de la Generalitat Valenciana que s'ha sol·licitat.





Tercer. Sistema d'accés i procediment de selecció

Les places de funcionariat es cobriran d'acord amb el procediment de selecció establit en l'article 62 de la LOU i amb el que es defineix en la Normativa sobre concursos d'accés a cossos docents universitaris d'aquesta universitat, aprovada per acord del Consell de Govern de 25 de setembre de 2008. Les places de contracte es cobriran d'acord amb el procediment de selecció establit en la normativa de contractació i els criteris d'avaluació per a la selecció de PDI contractat per la UPV, aprovada per acord del Consell de Govern de 24 de juliol de 2007.





Quart. Entrada en vigor

La present resolució entrarà en vigor l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



València, 11 de juliol de 2019.– El rector: Francisco José Mora Mas.

Mapa web