Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Aspe. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'intendent o intendenta de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9393 de 28.07.2022
Número identificador:  2022/6773
Referència Base de Dades:  006918/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Aspe



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'intendent o intendenta de policia local. [2022/6773]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 131, de data 13 de juliol de 2022, es publica la convocatòria i les bases específiques íntegres per a la provisió en propietat d'una plaça vacant en la plantilla d'aquest ajuntament pel procediment que s'indica:



Personal funcionari

Una plaça d'intendent de policia local, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, escala tècnica, categoria d'intendent, inclosa en l'oferta d'ocupació pública de 2021, mitjançant promoció interna.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria d'aquest procés en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, pàgina web i tauler d'anuncis de la corporació.



Aspe, 13 de juliol de 2022.– L'alcalde: Antonio Puerto García.

Mapa web