Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dénia. Bases especifiques que regiran la convocatòria de huit places d'agent de policia local com a personal funcionari de carrera, cinc per torn lliure mitjançant oposició i curs selectiu i tres per torn de mobilitat mitjançant concurs, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local/bàsica subgrup de titulació C1.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9393 de 28.07.2022
Número identificador:  2022/6833
Referència Base de Dades:  006921/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Dénia



Bases especifiques que regiran la convocatòria de huit places d'agent de policia local com a personal funcionari de carrera, cinc per torn lliure mitjançant oposició i curs selectiu i tres per torn de mobilitat mitjançant concurs, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local/bàsica subgrup de titulació C1. [2022/6833]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 102, de 31 de maig de 2022; en el núm. 120, de 28 de juny de 2022, i en el núm. 129, d'11 de juliol de 2022, es publiquen íntegrament les bases específiques i modificacions d'errors de la convocatòria que han de regir el procés de selecció següent:

Huit places d'agent de policia local com a personal funcionari de carrera, així com les vacants que pogueren agregar-se dins dels límits establits legalment en la plantilla de l'Ajuntament de Dénia, cinc per torn lliure mitjançant oposició i curs selectiu i tres per torn de mobilitat mitjançant concurs, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local/bàsica subgrup de titulació C1.



El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a partir del següent dia hàbil al de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, a través de la plataforma electrònica municipal Convoca de l'Ajuntament de Dénia, https://denia.convoca.online/.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i, a efectes merament informatius, en la plataforma electrònica municipal Convoca de l'Ajuntament de Dénia, https://denia.convoca.online/, i tauler d'edictes de la seu electrònica municipal. A partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'edictes de la seu electrònica municipal, i a efectes merament informatius, en la plataforma municipal Convoca de l'Ajuntament de Dénia.



Dénia, 12 de juliol de 2022.– L'alcalde president: Vicent Grimalt Boronat.

Mapa web